2777
2789
عنوان

خواستگار مشکوک

198 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خواهر من ی خواستگار داشت عجیب غریب اینا نشون اوردن بعد نیست شدن میگفتن عروسی نمیگیریم اینا و تاکید بر اینکه بعد عقد میبریم خونه خودش جهاز و بعدا بخرن،هر دفعه هم ی مشکلی پیش میامد ولی خواهر من دوست داشت ما شک کردیم اینا چرا تا الان داماداشون رو نیاوردن و گفتن تو مراسم عقدم کسی نمیاد رفتیم ثبت احوال و با کد ملی و اسمش مشخصات دادیم ولی گفتن ایشون سابقه ازدواج نداره تا اینکه هفته پیش، برادرش و که باهاش قطع رابطه بودن و پیدا کردیم گفت برادر من ازدواج ناموفق داشتش ما بعد دونستن نشون و برگردوندیم چون دروغ به این بزرگی گفته بود حتی مشاوره نمیرفت به اصرار خوواهرم رفته بود مشاورم پرسیدنی گفته بود خیر ازدواج نداشتم مگه میشه کسی ازدواج کنه و اسم طرف از تو شناسنامش دربیاد و اداره ثبت احوال سابقه ای وجود نداشته باشه؟به کی دیگه میشه اعتماد کرد

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

فقط خواهرت که با چنین شرایطی حاضر بوده زن همچین آدمی بشه😑

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خواهرت که با چنین شرایطی حاضر بوده زن همچین آدمی بشه😑

نمیدونستیم اصلا نمیذاشت پسره بریم تحقیق یعنی نمیدونید چکاری میکردن نشون اوردنی هیچ کس و نذاشتن دعوت کنیم

ایقدی که شما عجیب غریبید اونا نیستن...شما چطور طرفو اصلا نمیشناختین بعد خواهرتو نشون کردین؟!

هیچ اطلاعاتی نمیدادن هیچی ،پدرمم دورادور میشناخت ولی نمیدونستیم ازدواج داشته اینکه ثبتم پاک شده این چه دلیلی داشته چجوری میشه پاک کرد

از همون موقع بهشون شک کردین ؟

چرا برای همین رفتیم ثبت گفتن نه ثبت رسمی نشده ماهم نشستیم سرجامون تا اینکه هفته پیش داییم رفت برادرش و پیدا کرد و اون واقعیت و گفت

با توجه به این که میگین با برادرش قطع ارتباط بوده شاید ازشون کینه داره و برادرش به شما دروغ گفته

نه ما به مادرش گفتیم شما فکر نکردید ما میفهمییم گفت شما از کجا دونستید اصلا نگفت نه این چه حرفیه ،جا خورد 

هیچ اطلاعاتی نمیدادن هیچی ،پدرمم دورادور میشناخت ولی نمیدونستیم ازدواج داشته اینکه ثبتم پاک شده این ...

خب وقتی اطلاعات نمیداادن شما چرا قبول کردین؟!من زمانی ک امدن خاستگاری پدرم علاوه بر خودشون که رفتیم ۴ روز تو خونشون موندیم در خونه تک تک عموهاشم رفت خونه پدر بزرگشم رفت تو سطح شهرم راجب فامیلشون پرسید،بازم اشک من در اومد تا اجازه بله برون داد...مگه خاله بازیه اخه

خب وقتی اطلاعات نمیداادن شما چرا قبول کردین؟!من زمانی ک امدن خاستگاری پدرم علاوه بر خودشون که رفتیم ...

دیگه گفتیم خانواده اصیلی هستن دروغ به این بزرگی و کی میتوته بگه و قایم کنه اخه من سوالم اینه چجوری از تو اداره ثبت احوال ،ثبت نشده

نمیدونستیم اصلا نمیذاشت پسره بریم تحقیق یعنی نمیدونید چکاری میکردن نشون اوردنی هیچ کس و نذاشتن دعوت ...

همین که نمیذاشت برید تحقیق باید براتون بس می‌بود اصلا نباید اجازه میدادین

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت