2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

چند وقت پیش با یکی از همکلاسیام در حال آشنایی بودم اون اوایل خیلی خوب بود تا دیر وقت با هم حرف می‌زدیم من ازش سوال می‌پرسیدم اون در مورد سن و شغل و خانوادم میپرسید بهم کتاب قرض میداد و با هم می رفتیم کافه و... خلاصه یک روز در مورد یکی از دوستاشون پرسیدم گفت که زمانی که شوهرش بهش درخواست آشنایی داده اون رد کرده چون دوره بدی هست و نمیشه به همه اطمینان کرد بعد در مورد خودش پرسیدم که تو رابطه هست یا نه که گفت نه و دوست ندارم رابطه رو چون اینگار یه بار سال پیش از یکی خوشش میومده اون طرف خیلی این بنده خدا رو اذیت کرده 

خلاصه یه مدت خیلی خوب بود سر جلسه امتحان عکس می فرستاد از دوستاش برام می گفت از خوابگاه و... تا اینکه یه شب بهش گفتم بهش علاقه دارم و ایشون گفتن متاسفانه در دوره ای از زندگیم هستم که نمیتونم نه پیشنهاد شما نه هیچ کس دیگر رو قبول کنم 

از اون موقع یک ماه گذشته کم و بیش با هم در ارتباط هستیم نمیدونم ارزش جنگیدن داره یا نه 

به نظر شما چیکار کنم 

چقدر دوستش داری ؟ این سوالو باید از خودت بپرسی!

به نظرم درگیره و اگه خیلی دوستش داری باید کمکش کنی 

چون قبلا یه رابطه ی ناموفق داشته ذهنیت بدی براش مونده 

اگه نمیخوای باهاش بازی کنی و روح و روانشو بهم بریزی 

ارزش جنگیدن داره بهش نشون بده همه اونطوری که فک میکنه نیستن 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.