2777
2789

اصصلا به خودش نمیرسه 

لباساش همیشه چروک و کهنه و واسه ده سال پیش 

هیچوقت به قیافش نمیرسه 

شوهرشم ندار نیست 

خیلی دوسش دارم اما دوس ندارم مورد قضاوت قرار بگیره بخاطر این قضیه نیدونم چجوری بهش بگم 

همه فکر میکنن که نداره یا شوهرش نمیده بهش 

درحالیکه شوهرش اصلا خسیس نیست

چندروز پیش مهمونی بودیم همه بهش گفته بودن که خیلی افتاده شدی و چ وضعشه اینم ناراحت بود منم دلم میخواست بگم یکم برس ب خودت سنی نداری 

ولی دوس ندارم فک کنه منم مثل بقیه قضاوتش میکنم

چجوری بهش بفهمونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر مستقیم بگو. یکی دیگه رو مثال بزن. مثلا بهش بگو یه دوست دارم که وضعش ناجوره و فلان. اصلا به خودش نمی رسه و آدم باید به خودش برسه

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

شاید خسیسهبا خودت ببرش خرید بگو بخر

نه نیست بری خونش از هیچی دریغ نمیکنه 

همیشه کلی واست خوراکی میاره 

مناسبت بشه همیشه کادو میگیره 

حس میکنم چون با مادرشوهرش یجاست 

مادرشوهرشم خیلی شلخته و بد میگرده افتضاحا افتضاح

از اون الگو برداشته

خب، خودش راضيه، چی کارش داری

قصدم دخالت نیست اصلا ،مادرش بهم گفته باهاش حرف بزنم یکم بهش تذکر بدم مادرش میگه تا دختر خونه من بود میبردم میخریدم همه چی الانم براش لباس میدوزه ،میگه باهاش حرف بزن جایی میخوایم بریم خجالت میکشم 

ببین من خودمم قرتی نیستما زیاد ،معمولیم این دیگه خیلی بد میگرده خیلی بد بخدا نگاش کنی انگار مثلا ببخشیدا ببخشیدا دور از جونش گدایی چیزیه

غیر مستقیم بگو. یکی دیگه رو مثال بزن. مثلا بهش بگو یه دوست دارم که وضعش ناجوره و فلان. اصلا به خودش ...

خیلی باهوشه از طرفیم یکم لجبازه فک میکنه دیگران قصد اذیتشو دارن ولی بخدا راست میگن  ،حالا من غیر مستقیم فک مسکنه منم با اونا همدستم 

نه نیست بری خونش از هیچی دریغ نمیکنه همیشه کلی واست خوراکی میاره مناسبت بشه همیشه کادو میگیره حس میک ...

اگه باهاش صمیمی هستی راحت بهش بگو.  

بهش بگو بیا بریم خرید و چند تا لباس خوب بخر که زیباییت جلوه کنه. شاید کمرو هیت و روش نمی شه تنهایی یا با شوهرش بره در مغازه و خرید کنه 

شاید سلیقه اش تو لباس خریدن خوب نیست برای همین دیگه از خرید لباس زده شده 

من دوست صمیمی ام باشه حتما کمکش می کنم و باهاش صحبت می کنم و باهاش می رم خرید تا کمکش کنم لباس هایی که بهش میاد بخره

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)