2777
2789
عنوان

واایی توروخدا بیاید کمکم کنید همراه نی نی موندم هیچیی نمیدونممم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 24 پست
عزیزم شیر خشک دادی حتما تو سطح شیب دار بخوابن سرش بالاتر باشه و کج بخوابه رو پهلو خدایی نکرده شیر با ...

وای نههه استرس نده بهممم😭

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نههه استرس نده بهممم😭

نترس همون مدل بخوابونش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نگران نباش اگه یهو شیر پرید تو‌گلوش تو صورتش فوری فوت کنی حل میشه ، پیشونیشم بین دو ابروشو یه کوچولو ...

همشو ب چشم دیدم ولی عملی انجام ندادم😅یکمم لباسشو بلدم چجوری بپوشونم ک اونم ی دست میپوشونی دیگ لازم نیس ک هی عوض کنی اره؟ 

همشو ب چشم دیدم ولی عملی انجام ندادم😅یکمم لباسشو بلدم چجوری بپوشونم ک اونم ی دست میپوشونی دیگ لازم ...

نه بابا لازم نیس عوض کنی اگه کثیف نشه ، یا شلوار بپوشون که برا عوض کردن پوشک راحت باشه کارت یا هم سرهمی که کلا پاهاش دکمه داشته باشه 

نه بابا لازم نیس عوض کنی اگه کثیف نشه ، یا شلوار بپوشون که برا عوض کردن پوشک راحت باشه کارت یا هم سر ...

سرهمی دکمه دار راحته ولی نداره فقط شلوار داره