2777
2789

بله طبیعیه خوب میشه

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی خیلی ورم داره.شما کامل چشمتون میبنده؟

آره بسته میشه ولی خیلی ورم داره از قیافم وحشت زده م کارم شده گریه 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂

در خواست دوستی میدید بعد باهم صحبت کنیم ببینم مشکلاتی که منم دارم شمام دارید ؟چشمای من روز دوم خیلی ورم کرده 

آره بسته میشه ولی خیلی ورم داره از قیافم وحشت زده م کارم شده گریه

ورم که عیب نداره، میخوایه،کاملا طبیعیه

من از اینکه کامل نمیبنده خیلی استرس گرفتم

میترسم باز بمونه

🌷توکلتُ علی الله🌷
در خواست دوستی میدید بعد باهم صحبت کنیم ببینم مشکلاتی که منم دارم شمام دارید ؟چشمای من روز دوم خیلی ...

بله حتما بده. اره منم ورمم خیلی خیلی زیاده.فکر نمیکردم اینقدر باشه

🌷توکلتُ علی الله🌷
ورم که عیب نداره، میخوایه،کاملا طبیعیهمن از اینکه کامل نمیبنده خیلی استرس گرفتممیترسم باز بمونه

من کلن قیافم زشت شدع از شدت ورم فاصله چشمم تا ابرومم کمی کم شده 😔

سلام شما از عمل بلفاروپلاستی راضی هستی؟

سلام 😁😁😁بله خیلیییی اونجا گفتم زشت شدم چون دوره درمان بود صورتم بشدتت ورم داشت الان خداروشکر راضی هستم چشمام درشت تر شده چهرم با اینکع 23سالمه همه میگن مثل 18ساله ها شدی