2777
2789
عنوان

میدونم طولانیه بخونید لطفا

121 بازدید | 15 پست

از اول رابطمون اهل سازش بودم گفتم عروسی نگیریم خونه بسازیم..تو نامزدی خیانتشو دیدم..تو نامزدی سر بحث من و خودش داداشش اومد بهم ی سیلی زد جای دستش موند رو صورتم..رفتیم‌خونمون خیانت کرد..ی بار منو فرستاد واس خرید زود برگشتم ۹۹درصد مطمعن بودم کسیو اورده خونه از استرسش و پتو وسط حال مشخص بود..همیش تو دعوا کتکم زد گریه میکردم بدتر میزد میگف خفه شو ی بار سرمو کوبید ب سرامیک تا نیم ساعت سر گیجه داشتم..خونمون سه طبقه ساخت گفتم چرا سه طبقه گفت برا اینده بچمون(بچه نداریم هنوز).بعد یکی دو سال خونوادش ی خونه بزرگ و عالی دارن اما همینجوری دلشون میخاد بیان طبقه پایین ما بشینن وقتی بش گفتم چرا؟ گف خوب کاری میکنم میخای قبول کن نمیخای برو باز من احمق نرفتم از خوبیاش هم اینکه بلده ادای دوس داشتن در بیاره هر چقدر پول بخام میده ماشینش اختیارمه..حالا این وسط مغازمون مشترکه با خونوادش خاهرش مادرش دم ب دیقه زنگ میزنن پول میخان منم میگم سهمیه رو نصف کن پولشونو بده بابات از اون بگیرن نیاز نباش هر دیقه زنگ بزنن..این اواخرم عروسی فامیل نزدیک داریم رفتیم شهر دیگ خرید گف پول ندارم گفتم نداری چرا منو اوردی؟ تو شهر خودمونم با من بازار نمیره اصن..دو سه روز دیگ ی مقدار پول زد بهم برم خرید تا شب گف پول رو برگردون بابام لازمشه فردا میدم بهت..حالا  این وسط من با همه این ها سازش کردم بخدا صدبار ب خودکشی فکر کردم تنها تفریحمون جمعه بیرون رفتنه اونم ی موتور گرفته میره کوه موتور سواری..من دلم از ی طرف ب شدت محبت میخاد کمبود دارم نیاز ب درک شدن دارم از ی طرف دوسش دارم شایدم فقط وابستگیع ..حتی دلم نمیاد با کسی چت هم بکنم تا از این یکم سرد شم راهمو پیدا کنم..دارم دیوونه میشم اون با وجود من این همه خیانت کرد چجور لمس کرد طرفو. دو سه روزه رفتم تو لاک خودم امشبم جدا خوابیدیم اصرار نکردم بیاد تخت..ی کلمشم دروغ نگفتم..طلاق بگیرم حق دارم یا بعدا پشیمون میشم؟

ببخشید اسی

مریض بودی موندی با این اشغال نفهم روانی

چرا همون اول نرفتی؟با چ عقلی اخه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خر بودم 🫠

بچه نیاریا 

ک بگی بچه بیارم این ادم میشه ،بدترم میشه یکی دیگه هم بدبخت میشه

فقط و فقط طلاق

این ی بی وژدان روانیه تورو پیر میکنه فقط جداشو زودتر

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

ن قصد جدایی دارم میترسم دلم تنگش بشه

دل تنگی واسه کتک زدنش یا روانی بازیاش؟

اون ۲۹ من ۲۶

بنظرم ب بلوغ نرسیده نه از نظر سنی شعور رابطه نداره فعلا ... خیانت توجیه نداره این زندگی نیست که شما میکنی همش مادیات نیست که

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

چرا فکر میکنی این آدم لیاقت داره بخاطرش خودکشی کنی اگر می بینی درست نمیشه از زندگی ات حذفش کن و طلاق بگیر   ،فعلا هم بچه دار نشو و تااونجا که می تونی ازش پول بگیر و برای خودت طلا بگیر ولی کاغذ خرید ها به اسم خودت باشه ،یکم پس انداز داشته باش و اونا رو خونه مادرت یا جایی که اون پیدا نکنه بزار ،یکم به فکر خودت باش به خودت برس  فکر کن طلاق گرفتی و مجرد ی ،برا خودت زندگی کن ،اصلا برات مهم نباشه خونه هست یانه،برا خودت یه زندگی مجردی خوب درست کن  با پول اون 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

چرا فکر میکنی این آدم لیاقت داره بخاطرش خودکشی کنی اگر می بینی درست نمیشه از زندگی ات حذفش کن و طلاق ...

درست بشو بود تا الان خوب میشد..تا وقتی من خوبم اونم خوبه وای ب حالم اگ بخام اعتراضی کنم چنان میزنه حالم از زندگی بهم میخوره

چرا فکر میکنی این آدم لیاقت داره بخاطرش خودکشی کنی اگر می بینی درست نمیشه از زندگی ات حذفش کن و طلاق ...

کاغذ خریدای طلاهاتو قایم کن  و اگر می تونی از بخواه از خونه به نامت بزنه یا ماشینی به نامت بکنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.