2777
2789
ی چیز جالب بهتون بگم من تا قبل زایمان هیچ دردی نداشتم موقع پریودی یعنی اصلا و ابدا نمیفهمیدم درد پری ...

سزارین کردی؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیز جالب بهتون بگم من تا قبل زایمان هیچ دردی نداشتم موقع پریودی یعنی اصلا و ابدا نمیفهمیدم درد پری ...

وای منم تو پریودی هیچ دردی ندارم یعنی زایمان کنم اینجوری میشم؟😭سزارین بودی یا طبیعی؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

به پشت دراز بکش کامل پاهات جم نکن به یکی بگو برات خمیر درست کنه بعد به حالت نون تافتون دایره شکن نازک کنه بعد با روغن زیتون کم زیاد نه دوطرفش یکم سرخ کنه یکم بزار داغیش بره بعد لای پارچه بزار بزار روی شکمت و پشتت بعد چای نبات هم بخور خوب خوب مبیشی

..

طبیعی بودم ...نمیدونم منکه الان ۱هفته مونده ب پریودی جگرم میریزه از درد زیر شکم

عه دکترا هی فرت و فرت میان از فواید طبیعی میگن که🤦‍♀️

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
فقط و فقط شیاف دیکلوفناک موثره سریعا خوب میشی و بی ضرر هست من از پزشک زنان سوال کردم. برای خودت کاچی ...

مطمئنی بی ضرره؟

منم استفاده میکنم عین آب رو آتیشه ولی شنیدم ضرر داره و بدون مشورت پزشک نباید استفاده کرد

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
مطمئنی بی ضرره؟منم استفاده میکنم عین آب رو آتیشه ولی شنیدم ضرر داره و بدون مشورت پزشک نباید استفاده ...

عزیزم اتفاقا همین چندروز پیش پزشک زنان بودم سوال کردم گفتم من درد زیادی دارم شیاف دیکلوفناک استفاده میکنم مشکلی نداره؟ گفت نه از باقی مسکن ها بی ضرر تره

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
از روز قبل از پریودتون هر ۸ ساعت یه کپسول مفنامیک اسید بخورید و تا دو سه روز اول ادامه بدید، چند دور ...

اینطوری پریود عقب نمیفته؟ چون مفنامیک اسید خونریزی رو خیلی کم میکنه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم