2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن

993 بازدید | 29 پست

من دو تا عروس هلندی نر و ماده دارم 

عروس نر اصلا سمت ماده نمیره و میاد رو پای من خودارصایی میکنه 

کسی میدونه مشکل چیه ؟؟

چطوری باید ترکش بدم🤦🏼‍♀️

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ماده رو یک سال بعد آوردم

ببین ماده رو آوردی نباید سریع بداری تو قفس نر 

اول بذار ی جا ک فقط صدای همدیگرو بشنون بعد از ده روز تو دوتا قفس مجزا بذار نزدیک هم ک ببینن همو... بعدش ک میبینی بهم توجه میکنن بذارشون همدیگه

ببین ماده رو آوردی نباید سریع بداری تو قفس نر اول بذار ی جا ک فقط صدای همدیگرو بشنون بعد از ده روز ت ...

عههه اینو نمیدونستم الان چند ماهه کنار همن 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
عههه اینو نمیدونستم الان چند ماهه کنار همن

خب علاقه ای بهم نشون نمیدن اینطوری

پرنده ها هم مثل آدما گاهی از هم خوششون نمیاد باید ایجاد علاقه کنی کنجکاو بشه برای جفت

من شنیدم عروسای دستی اصلا جفت نمی خورن، من یماده دارم، ی نر براش اوردم ازش فراری بود، بعد میاد رو پا ...

اینم همونه ماده میره پیشش ولی نر فرار میکنه 

خیلی به ما عادت کرده 

خب علاقه ای بهم نشون نمیدن اینطوریپرنده ها هم مثل آدما گاهی از هم خوششون نمیاد باید ایجاد علاقه کنی ...

سخت شد😂😂

حالا چیزی که دوستمون گفت انجام بده، شایدم جفت خورد

اخه ماده بهش عادت کرده تنها نمیمونه