2777
2789

بایکی تو رابطه ام که یه جور عجیب غریب دیوانه واری دوستش دارم، به حدی که اگ باهام قهر کنه مریض میشم

اما مشکلی که تو رابطه هس اینه که محبت کلامی و اینا نداره، وقتی باهمیم خیلیییییی خوبه اما خیلی اشتیاقی برای دیدار نداره، هفته ای یه بار یه هفته درمیون یه بار شاید

یبارم به همین خاطر باهاش کات کردم و دوماه جدا شم ازش اما برگشت با کلی عذرخواهی و پشیمونی اما خیلی تغییر چندانی نکرده، از وضعشم بخوام بگم وضع مالی متوسط شاید رو به پایینی داره، یه حقوق کارمندی و یه ماشین، خونه هم نداره، اما فوق العاده متشخص و مهربون و مودبه، خیلی زیاد به طوری که زبان زده

چند ماهیه تو یه شرکتی کار میکنم که یکی از همکارام یه اقای خوشتیپ و فوق العاده با شخصیته و متینیه و از رفتارش نشون میده که ازمن خوشش میاد و بی نهایت باهام خوبه، هنوز پیشنهاد نداده اما از رفتاراش کاملا نشون میده

اما وضعش، وضعش مالی خوبی داره و خانواده مرفهی داره و خودش خونه تو یه منطقه خوب داره و ماشین و درامد خوب

اینطوری نیستم که بگم به خاطر پول کسی که دوس دارم رو ول میکنم و میرم با یکی دیگه اما میگم ادم اگ پول نداره حداقل از یه جای دیگه باید کامل تامین بشه، من میتونم بی پولیشو تحمل کنم اگ حداقل از عشق منو سیراب و بی نیاز میکرد، اما حتی اونشم کافی نیس

شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟

البته بگم با پارتنرم قراره برای بهبود روابط به قولی یادگیری همدیگه داریم جلسات مشاوره رو شروع میکنیم

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

تو اگه عاشق اولی بودی سر دوراهی نبودی

ادم  عاشق معشوقشو با همه تفاوتهاش میپذیره یه تار موشو به هیشکی نمیده

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اگه عاشق اولی بودی سر دوراهی نبودیادم عاشق معشوقشو با همه تفاوتهاش میپذیره یه تار موشو به هیشکی ...

قبول دارم حرفتو اما معشوقی که برای عاشق تلاشی هم بکنه

از قدیم گفتن تا که از جانب معشوق نباشد کششی کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد

منم یه ساله دارم تلاشمو میکنم بارها بهش گفتم نیاز دارم که بشنوم که علاقتو به زبون بیاری اگه هست، نیاز دارم که ببینمت اما هیچ کاری نمیکنه

حتی ازش دلخور بشم تلاشی برای از دلم دراوردن نمیکنه، ناراحتیم براش اونقدی ارزش نداره

همش که نباید قلب باشه، باید یکم عقلم باهاش باشه دیگه

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

ببین شما نمیتونی نمیتوانی شخصیت و رفتار کسی رو تغییر بدی طرف ۱۰ ساله بایکی زندگی میکنه یه عادت ساده رو نمیتونه تغییر بده پس هرکدوم رو که انتخاب کردی اینو تو ذهنت داشته باش ایشون قرار نیست تغییر کنه ببین با همه اینا میتونی اولی رو انتخاب کنی؟

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

قبول دارم حرفتو اما معشوقی که برای عاشق تلاشی هم بکنهاز قدیم گفتن تا که از جانب معشوق نباشد کششی کوش ...

قضاوتت نمیکنم ذاتا دخترا همینن 

تا یه خاستگتر پولدار میبینن بدی های عشقشونو پررنگ تر میبینن حسابشو بکن اگه همین دومیه نبود بااولیه میموندی الان که مقایسه میکنی میگی اولی اصلا خوب نیست

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

حالا تو از کجا میدونی که پسر پولداره همه چیزش اوکیه؟؟

اگه تو واقعا دنبال محبت کلامی بودی سنتی ازدواج نمیکردی بدون شناخت و هیچی

چشمت پول طرفو گرفته

قضاوتت نمیکنم ذاتا دخترا همینن تا یه خاستگتر پولدار میبینن بدی های عشقشونو پررنگ تر میبینن حسابشو بک ...

نه من گفتم بخاطر این رفتاراش یه بار دیگه هم ترکش کردم

اما چون دوستش داشتم وقتی عذرخواهی کرد برگشتم

حالا تو از کجا میدونی که پسر پولداره همه چیزش اوکیه؟؟اگه تو واقعا دنبال محبت کلامی بودی سنتی ازدواج ...

نه من نخواستم سنتی ازدواج کنم، من این اشتباهو یه بار کردک دیگه عمرا تکرارش نمیکنم

همینی که باهاشم کسی بود که یه سال تمام ارزو داشتم باهاش باشم اما وقتی باهاش وارد رابطه شدم دیدم چقدر از دور قشنگ تر بود

نه من نخواستم سنتی ازدواج کنم، من این اشتباهو یه بار کردک دیگه عمرا تکرارش نمیکنمهمینی که باهاشم کسی ...

روابط همینه متاسفانه مردا بعد مدتی اتیششون میخابه

دومیه مطمئنی باهات قصد ازدواج داره؟

نه، میخوام بدونم وقتی پیشنهاد داد بهش فک کنم یا نه