2777
2789
عنوان

تجربه عمل دیسک کمردرجوانی

449 بازدید | 36 پست

سلام دوستان لطفااگرخودتون ویااطرافتون کسی رومیشناسیدکه درسن جوانی قبل ازدواج عمل دیسک کمربدون پلاتین انجام داده لطفاتجربتونوبگین 

واینکه بعدعمل میشه به زندگی برگشت؟اصلادیگه میشه به ازدواج فکرکرد؟بعداتمام درسم میتونم برم سرع کاریانه🥲

خیر نمیش خیلی باید مراعات کنی باهاش مدارا کن ورزش کن آب درمانی برو

پس چرادکترم میگه یه روزبعدعملت پامیشی راه میری یه ماهم بعدعمل هرکاری که دوس داری انجام بدع😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم خاله من دیسک کمر داشت و همزمان جاریش هم دیسک کمر داشت خاله من بدتر از جاریش بود 

هردوتاشون دکتر عمل نوشته بود

خالم از عمل میترسید ولی جاریش رفت عمل کرد 

الانم جاریش تو رختخواب میخوابه ولی به خالم یکی گفته بود برو تخم مرغ محلی بگیر پوست تخم مرغ رو تمیز بشود خوردش کن 24ساعت بذار تو عسل طبیعی با اب قاطی کن بخور 

1لیوان قبل خواب 1لیوان بعد خواب

عزیزم چرا نشه میشه انشااللهدرست نمیدونم ولی یه خانمی عمل کرده البته چند تا هم بچه داره و تو سن حدود ...

ممنونم عزیزم برام دعاکنین🌼

من ازدکترمم پرسیدم گفت حتی مشکلی واسه زایمانم نداری ولی بهترع سزارین باشه 

ولی من استرس دارم که نکنه دیگه خوب نشم

ببین عزیزم خاله من دیسک کمر داشت و همزمان جاریش هم دیسک کمر داشت خاله من بدتر از جاریش بود هردوتاشون ...

عزیزم من دیسک کمرم پارع شدع خیلی ناگهانی کمروپام دردگرفت دکترامیگن یه کارسنگین انجام دادی 

واسه پارگی دیسک تنهاراه عمله

دکترت جک میگ بعد سزارین هیچ وقت آدم قبل نمیشی این ک دیگ عمل دیسک کمر

آخه این ازسزارین سبک ترع 

میگه ساده ترین نوع عمله دیسک کمربعدم مهره هاخودشون به هم جوش میخورن 

یکی از فامیلای ما چند سال پیش انجام داد یکیدو ماه استراحت کرد ولی بعدش دیگه خوبه.. زایمان اینارو نمیدونم چون هنوزم مجرده

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

والا ما تو خانوادمون خیلی دیسک کمر داشتیم پسر عموم دیسکش عمل کرد الان دندون پزشکه، پسردایی مامانم عمل کرد الان تو ی کارخونه کار میکنه خودمم دیسک دارم سخته ولی از عمل میترسم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40