2777
2789
عنوان

تو زندگی دنبال چی هستید

72 بازدید | 8 پست

حالا که بیدارید بگید دنبال چی هستید یعنی الان در حال دویدن هستین یا نه دیگه وقت استراحته حس میکنم هیچ وقت این حس دنبال چیزی بودن تموم نمیشه تا برسی ۹۰ سالگی 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

دنبال یه زندگی نرمال و با آرامش و پیشرفت کنار کسی که دوسش دارم.... ولی فعلا هیچی به هیچی 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال اینم که جاهایی که دوست دارم برم چیزایی که دوست دارم بخرم بتونم دله چندتا بچه نیازمند رو شاد کنم و مامان بشم و مادری کنم  

ولی همش نیازمنده پوله که ندارم 

زندگی مثل یه لیوان ترک داره بالاخره تموم میشه چرا حسرت بخوریم از تک تک لحظات لذت ببرید

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

دنبال چیزاییم که قبلا دوست داشتم تجربه کنم الان شده برام حسرت آرزو اما یه چیزایی که به دست اوردم دیدم دیگه اون لذتی که باید ازش ببرم نمیبرم یه وقتایی یه چیزایی به وقتش قشنگه یه دختر ابتدایی یا راهنمایی با همه شیطنت و جنب وجوشش دوست داره اتاق جدا داشته باشه به سلیقه خودش بچینه عروسکاشو مرتب کنه الان که یه دختر دارم اتاق مجزا دارم وسایلشم میخرم اما دیگه بهم حال نمیده😏

دقیقا به این فکر میکنم چرا انسان هرروزی که میگذره بیشتر حرص میخوره میدوعه تلاش میکنه که چی مگه دنیا چه ارزشی داره😔پارو احساساتمون میزاریم حق همدیگه رو پایمال میکنیم به حقوق هم احترام نمیزاریم حسادت چشم وهم چشمی دورویی دیگه برادر به برادر رحم نمیکنه برادر چشم دیدن خواهر نداره اولاد به پدر مادرش رحم نمیکنه روز به روز دنیا داره بدتر میشه رضا صادقی خوب گفت وایسا دنیا من میخوام پیاده شم😭