2777
2789
عنوان

پزشکی یا وکالت

189 بازدید | 10 پست

شبتون بخیر

اینجا کسی پزشک یا وکیل هست؟

یا اینکه در حال تحصیل این دوتا رشته باشه؟

یه چندتا سوال داشتم 

اینکه راضی هستید یعنی جدای از مسائل دیگه کلا با رشتتون یا شغلتون حالتون خوبه؟

و اینکه اگه سال اول قبول نمی‌شدید پشت کنکور می‌موندید؟ یا اصلا تا حالا پشت کنکور بودید؟

دوتا چیز متفاوت

علاقه کدوم رو میخاد؟

من خودم پزشکی میخونم و ترم چهارم اگر ذره ای عااقه نداشتم انصراف میدادم

وکالت خم اسون نیست باید توی ازمون شرکت کنی و..

دایی پدرم وکیل هست و وضع مالی عالی داره

دوتا چیز متفاوتعلاقه کدوم رو میخاد؟من خودم پزشکی میخونم و ترم چهارم اگر ذره ای عااقه نداشتم انصراف م ...

من خودم الان هنر می‌خونم اما انگار دیگه نمی‌تونه روح منو ارضا بکنه برام شده وظیفه درس خوندن اما در رابطه با پزشکی فکر می‌کنم بیشتر از رشته های دیگه غیر هنر باهاش ارتباط بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم الان هنر می‌خونم اما انگار دیگه نمی‌تونه روح منو ارضا بکنه برام شده وظیفه درس خوندن اما در ر ...

نمیخام نا امیدت کنم اما نمیتونی

الان درسای هنر رو به شکل وظیفه میبینی درسای پزشکی رو...

حتی حقوق هم حجم درس زیادی داره

نمیخام نا امیدت کنم اما نمیتونیالان درسای هنر رو به شکل وظیفه میبینی درسای پزشکی رو...حتی حقوق هم حج ...

این خوبه که رو راست جوابمو میدید👍

هر دو تاش سنگینه می‌دونم 

ولی الان هم چون وظیفه ام میبینم به این معنی نیست خیلی هم شل بگیرم! 

شاید چون ظاهر رشتم سبک به نظر میاد فکر می‌کنی نمی تونم اما خودم هم شاهد تلاش و فشار کاری سنگین پزشکی و وکالت هستم و بهش واقفم

این خوبه که رو راست جوابمو میدید👍هر دو تاش سنگینه می‌دونم ولی الان هم چون وظیفه ام میبینم به این مع ...

به هرحال تمام جوانب رو باید بسنجی قبولی تکی پزشکی سخته و توی حقوق ام همینطور

هرچند ک حقوق دانشگاه پیام نور هم میتونی بری

به هرحال تمام جوانب رو باید بسنجی قبولی تکی پزشکی سخته و توی حقوق ام همینطورهرچند ک حقوق دانشگاه پیا ...

نهههه پیام نور واسه من یک نوع فحشه😂

ببین من احتیاج دارم بیشتر با این دوتا آشنا بشم بعد یه تصمیم درست بگیرم قرار نیست همینطوری برم جلو

وایی اینقدر دوستدارم ادامه تحصیل بدم و پزشک بشم فقط خدمت کردن بمردم کلی عشق میاره مخصوصا بخش جهادی بریم مناطق محروم ولی من دیپلم معماری دارم اونم شاخه فنی نمیدونم چندقرن باید درس بخونم تازه به پیش دانشگاهی برسم فکر کنم باید تغییر رشته بدم و این مراحل وحشتناک ترینش اینکه بشدت پایه دروس عمومی ضعیف و کار نشده باما همش تا سال۲ دبیرستان 

وایی اینقدر دوستدارم ادامه تحصیل بدم و پزشک بشم فقط خدمت کردن بمردم کلی عشق میاره مخصوصا بخش جهادی ب ...

به امتحانش می ارزه تو شروع کن نشد هم نشد دیگه حداقل ناراحت نیستی که کاری براش نکردی