2777
2789
عنوان

بیمه زنان

78 بازدید | 6 پست

سلام .شماازبیمه اطلاعاتی دارید؟بهترین بیمه ای که میشه خودمون ردکنیم برای سابقه کار ویابازنشستگی چیه؟امروز رفتم تامین اجتماعی گفتن ماهی 117 پولشه.اما30 سال دیگه بازنشست میشی...شماازپاسارگاد یا...خبردارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بیمه عمر. ملت بگیر هم بازنشستگی داره . هم بیماریهای خاص رو تحت پوشش داره . هم با توجه به مقدار پرداختیت میتونی وام بگیری . هم کارت اعتباری میدن میتونی از فروشگاهای طرف قرار داد قسطی خرید کنی 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
خب بیمه عمر. ملت بگیر هم بازنشستگی داره . هم بیماریهای خاص رو تحت پوشش داره . هم با توجه به مقدار پر ...

ممنون ازراهنمایی خوبت.میدونیدبااین شرایط هرماه مبلغ پرداختی بایدچقدباشه ویاچندساله بازنشستگی داره؟

ممنون ازراهنمایی خوبت.میدونیدبااین شرایط هرماه مبلغ پرداختی بایدچقدباشه ویاچندساله بازنشستگی داره؟

من واسه دخترم ماهی 40 تومن میدم . هرچی بیشتر بدی سود بیشتری داره .میتونی 20 ساله بگیری بعد هر وقت خواستی بازخرید کنی 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸