2777
2789

من ۱۶ دی نزدیکی داشتم ولی بطور نامنظم قرصای جلوگیریمو خوردم و سرما خورده بودم  اگه ۱۶ تا ۲۱ دی تاریخ تخمک گذاری بوده باشه و ۲۱ دی نتیجه بده و تاریخ پریودمم ۲۱ دی باشه خونریزی خیلی سبک تر باشه کی تست بتا دقیقه؟؟؟

متوجه نشدم چی گفتی

اگه تاریخ تخمک گذاری عقب بیفته ۱۶ تا ۲۱ دی تخمک ۲۱ دی بارور شه تاریخ پریودم ۲۱ دی باشه کی تو بهمن ازمایش مطمئنه؟

چون میگن شاید تخمک گذاری دیر تر از حد معمول رخ داده میپرسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش خیلی کمه

من واقعا منظور دکتر از اینکه ممکنه تخمک گذاری دیر تر از حد معمول رخ داده باشه رو نفهمیدم میگن اسپرم  نهایت طول عمرش ۵ روز هست تخمک گذاریم کلا تایمش ۷ روز من میگم اگه تخمک گذاریم ۲۱ دی بوده ده بهمن میشد سه هفته زوده واسه بتا؟نتیجش منفی شد بعد ۳۰ روزم بیبی زدم منفی شد دیروزم بیبیم منفی بود موعدم نرسیده ولی دکتر گفتش احتمال بارداری هست هنوز عقب انداختی بتا بده  گیج شدم تو این یک ماه یعنی اصلا امکان نداره خودشو نشون بده

من واقعا منظور دکتر از اینکه ممکنه تخمک گذاری دیر تر از حد معمول رخ داده باشه رو نفهمیدم میگن اسپرم ...

بی بی چک نشون نمی ده ولی آزمایش بتا سه روز بعد از لقاح نشون میده

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
بی بی چک نشون نمی ده ولی آزمایش بتا سه روز بعد از لقاح نشون میده

من ۲۴ روز بعد نزدیکی دادم منفی بود باز دکتر میگه احتمالش هست🤦🏻‍♀️۱ ماه رد شده مگه میشه مشخص نشه

[QUOTE=371136542]من ۲۴ روز بعد نزدیکی دادم منفی بود باز دکتر میگه احتمالش هست🤦🏻‍♀️۱ ماه رد شده مگه میشه مشخص نشه[/QUOTE

نه دیگه منفیه مگه میشه اینقدر زمان 

بارداری بعیده مگر اینکه خارج رحمی باشه که اینم بعیده توی بتا باید بارداری مثبت باشه

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
من واقعا منظور دکتر از اینکه ممکنه تخمک گذاری دیر تر از حد معمول رخ داده باشه رو نفهمیدم میگن اسپرم ...

عزیزم من بعد ۱۴ روز از موعدم گذشت بتام نشون داد. روز بعد موعد بتا منفی شد و بیبی هم تا ۱۲ رور بعد موعد منفی نشون داد . دکتر گفت لقاح دیر انجام شده .

عزیزم من بعد ۱۴ روز از موعدم گذشت بتام نشون داد. روز بعد موعد بتا منفی شد و بیبی هم تا ۱۲ رور بعد مو ...

خب لقاح چقدر دیر ممکنه انجام شه از زمان رابطه به بعد 

عزیزم من بعد ۱۴ روز از موعدم گذشت بتام نشون داد. روز بعد موعد بتا منفی شد و بیبی هم تا ۱۲ رور بعد مو ...

من تنها نزدیکیم ۱۶ دی بود میخوام بدونم لقاح اگه خیلی دیرم تشکیل شه نهایتش چندروز هست