2777
2789
عنوان

طلاهامو فروختم پیش شوهرم ابروم رفتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از خودت برای پیشرفت بقیه پل میسازی به نظرم زندگی خودت مهمتره والله سوهرت خیلی اقاعع که هیچی نگفت ...

با نگاهش بهم فهموند چیزی نگفت بهم ولی دلم کباب شد انقدر زحمت میکشه من ب باد دادم 😭

با نگاهش بهم فهموند چیزی نگفت بهم ولی دلم کباب شد انقدر زحمت میکشه من ب باد دادم 😭

میدونم پشیمونی برو به خانوادت بگو ترس کنار بزار حتی شده به دروغ بگو زندگیم خطر میفته اگه طلاهام ندید

خب گلم بگو اگر دارن به گرم پس بدن اگر هم ندارن ک خب حتما این راه بهترین کار بوده

داشتن ک دارن ملک و املاکه بیشتر پوله نقد نیس ولی خب منم شوهرم زحمت کشیده نمیدونم چطوری بگم ناراحت نشن 

داشتن ک دارن ملک و املاکه بیشتر پوله نقد نیس ولی خب منم شوهرم زحمت کشیده نمیدونم چطوری بگم ناراحت نش ...

خودشون چیزی نگفتن؟

فردا بحث رو از قیمت طلا شروع کن و بعد بگو ک ضرر کردی طلاهات رو فروختی!

خودشون چیزی نگفتن؟فردا بحث رو از قیمت طلا شروع کن و بعد بگو ک ضرر کردی طلاهات رو فروختی!

اره میگن گرون شد ولی اصلا بحث طلای منو نمیندازن وسط سریع جمش میکنن

صب بگم شاید ب خودشون بگیرن بفهمن