2777
2789

شوهرش بعدش بهش خیانت کرد الانم دارن طلاق میگیزن ازهمه چیزش زد تاخونه نریدن ماشین خریدن گفت حتی ی موتورم نداشت مردجماعتم تایکم وضعش خوب میشه میره دنلال یکی دیگ میدونم همه مث هم نیستن اما انگارتووجوداکثرشونه منم از وقتی اونودیدم دلم نمیخواد زیادتلاشی کنم روم اثرمنفی گذاشته😐

چقد بی معرفت بی کفایت بی درایت و لاشی بود آقاهه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تو ذات مرداست تنوع طلبی یه مرد می تونه واقعا عاشق همسرش باشه اما بهش خیانت کنه 

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !

بدذاتی مال همه است .هم مال اون مرد بی لیاقت. 

هم اون زن مریض و ولگرد که می‌دونه این مرد همسر داره ولی بازم کرم می‌ریزه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خواهر منم از اولش کم توقع و مظلوم بود

کار میکرد و کمک خرج شوهرش بود

حتی ماشین خرید برا زندگی

ولی شوهرش بارها بهش خیانت کرد

همیشه باید حد وسطو بگیری تو زندگی

البته مردا مث هم نیستن

مرد خوبم هست

من هرگز تو زندگی از خودم برای چیزی نزدم

هیچوقت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

هیچ وقت هیچ وقت نباید اینقد فداکاری کنی واس هیچ مردی

خاله منم اینجوری بود زندگی نکرد الان شوهرش میلیاردره به خاله م میگف تورو نمیخام تو زن فقیریمی مردک عوضی

شکر خدا فرصت نکرد زن بگیره ی مشکل جنسی پیدا کرده  5ساله نمیتونه رابطه برقرار کنه دیگه حرف از زن دیگه نمیزنه

ما یک همسایه داشتیم..زنها خیاطی میکرد.چشاش رو از دست داد سر خیاطی ..خودش و دخترش..پسرش هم کارگر بود تا پدر خانواده درس بخونه و پزشک بشه..آخر سر یواشکی با وجود داماد و بزرگ بودن همه بچه های زن گرفت...

اگه همجنسای خودمون ولو نشن واوار نشن روزندگی یکی

مردا هیچ غلطی نمیکنن

من از عقرب نمیترسم از سوسک میترسم

من از دشمن نمیترسم ازدوست میترسم

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

پسر عمه منم همینطور اوایل ازدواجشون خانومش قالی بافی میکرد حتی بعد عروسی تو یکی از اتاقای مامانش زندگی میکرد به سختی ، شوهرشم شهر های دیگه درس میخوند معلم شد الان هم مدیر مدرسه هست  چهار پنج سال پیش مجدد ازدواج کرد