2777
2789

یکی به من توضیح بده الان ربط اون بچه های مرده به بک سااون چیه؟

اصلا اون بچه ها برای چی مفقود شدن و کشته شدن؟

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

بچه های پرورشگاه ان خود بک سااوو بچه پرورشگاهی بوده اون بچه ها دوستاشن که اون موقع مفقود و کشته شدن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

من تا قسمت پنج دیدم با سرعت 2 برابر اصن نفهمیدم چ شد حوصله فیلم سریال ندارم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های پرورشگاه ان خود بک سااوو بچه پرورشگاهی بوده اون بچه ها دوستاشن که اون موقع مفقود و کشته شدن

خب واسه چی اونارو کشتن؟

بک سااون واقعی که خانواده داشت یه مدت رفت پرورشگاه که نمیدونم برای چی و چطوری

و اون یکی بک سااون قلابی پرورشگاهی نبود کلا راجب خانوادش تو روند سریال صحبتی نمیشه هرچند شاید خانواده ای نداشت اما پرورشگاهیم نبود پیش اون ماهگیره رفت بزرگ شد که بعد بردنش

خب واسه چی اونارو کشتن؟

پدربزرگه کشتتشون فکرکنم چون دیده بودن پسره رو نمیخواست لو بره 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
پدربزرگه کشتتشون فکرکنم چون دیده بودن پسره رو نمیخواست لو بره

دهن نویسنده سرویس 

یا کارگردان 

یه سری جاهای سریالو باز گداشته بود خداییش