2777
2789

بچه ها فکر کنین کاخونه همسر سازیه معیار هاتون رو سفارش بدین ( صرفا جهت سرگرمی و شوخی جبنه نگیرید)

خودم : ی مرد قد بلند هیکلی برنزه با مپهای خرمایی صورت استخوانی و زاویه فک 😂😂😂😂 با اسب سفاید🤣🤣🧡

خوش اخلاق و خوش قلب و مهربون ، خاکی و ساده اما پول دار

ایراد هم نگیرین😂 الکیه دیگه شما هم بگین😁🧡🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییییی شدید پولدار باشه

قدش خیلییییییییییی بلند باشه(نبود هم اشکال نداره ولی خیلیییی کوتاه نباشه)

بینی عقابی

بد تیپ نباشه

مهربوووووون

عاشق دختردار شدن

خیلیییی دست و دلباز 

خیلیییی خاکی

باهام حرف بزنه درکم کنه

وووووش من الان غش میکنم😂

ببین یا دکتر باشه یا وکیل یا مهندس ولی دکتری رو داشته باشه دیگه چون خودم دارم دکتری میخونم 

قد بین۱۸۰تا۱۹۰ ترجیحا چشم ابرو مشکی 

فوق العاده باشخصیت و مودب پولدارم نبود نبود ولی جنم داشته باشه و فکر کنه اسمون دهن باز کرده من افتادم پایین همین😂

کی بیام تحویل بگیرم؟فقط من نوشابه زیرو میخورم رژیمم🤣

قدبلند چهارشونه 

دارای لول اجتماعی و درآمد بالا 

چشم پاااک و متعهد 

الویتش  من باشم 

عاطفی و رمانتیک 

ولی بیرون با جذبه 

دست و دل باز 

با اخلاق  و خدا شناس 

فعلا تا اینجاشو بسازین تا برگردم 😁

ظاهرش قد و بلند و تخته شونه بزرگ طوری که کامل حس مردونگی بگیرم،موهای پرپشت، چشمای زیبا و گیرایی داشته باشه و تیپای مردونه بزنه و متشخص باشه

اخلاقش مهربون و باحوصله و دست و دلباز و باادب

حساس باشه نسبت به کوچیک ترین رفتارش با من و هوامو داشته باشه ،دوسم داشته باشه و آینده نگر باشه

اهل غافلگیری و هدیه گرفتن باشه 

خدارو قبول داشته باشه و رفتار با خانما رو بلد باشه (حدومرزا و محرم نامحرمی)

خونواده دوست و اهل مطالعه و کاری

اخلاقیاتمون بهم بخوره تقریبا شبیه باشیم

هم پایه هم باشیم

در آخر i love you baby😂😘🥰

ببین یا دکتر باشه یا وکیل یا مهندس ولی دکتری رو داشته باشه دیگه چون خودم دارم دکتری میخونم قد بین۱۸۰ ...

دمت گرم😂😂

منو یاد ی نفر انداختی ، دکتر نیست ولی همه اینا هست ، ب چند زبان زنده دنیا هم مسلطه😂💜😅

ظاهرش قد و بلند و تخته شونه بزرگ طوری که کامل حس مردونگی بگیرم،موهای پرپشت، چشمای زیبا و گیرایی داشت ...

اوه مای گاد

ی یک ساعتی زمان میبره ، ساعت ۱:۴۴ آماده هست ، آدرس فرستین بیاربم یا خودتون تحویل میگیرید😂😂😂🧡