2777
2789
عنوان

چجوری دوستم رو منصرف کنم

79 بازدید | 11 پست

می‌خواد یه کاری کنه که هم خودش هم یکی دیگه بدبخت میشن

چیکار کنم..

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگ کاری باشع باعث آبرو ریزی خودش و اون شخص بشه و حتی دعوای خانوادگی و شاید درگیری بشه ..باید من ...

دعوا خانوادگی میشه بدجور، جدا از اون بین اکیپمون هم دعوای شدیدی میشه، ولی هرچی بهش میگم گوش نمیده..

بزرگ ترین پشیمانی‌ام ساعت ها جمله ساختن برای کسانی بود که لیاقت یک کلمه را هم نداشتند..

دعوا خانوادگی میشه بدجور، جدا از اون بین اکیپمون هم دعوای شدیدی میشه، ولی هرچی بهش میگم گوش نمیده..

همون دیگه اگ کاریه که فقط دوستتون و اون شخص میتونن بدون درگیر شدن  بقیه  دوستان و خانواده ها حلش کنن 

اصلا نزارین حرف بزنین ... از دردسرای بعد کاری که میخواد بکنه بگین  ..چون ی جنجال بزرگ رو نمیشه درستش کرد 

همون دیگه اگ کاریه که فقط دوستتون و اون شخص میتونن بدون درگیر شدن بقیه دوستان و خانواده ها حلش کنن ...

اوکی..