2777
2789
عنوان

قهر با همسر

268 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها خوبین با همسرم سر موضوعی قهر کردم خیلی خیلی خیلی از دستش ناراحتم ولی یه خصلت بدی ک دارم طاقت قهرو ندارم ینی نهایت تا فردا میرم باهاش حرف بزنم چیکار کنم نرم سمتش و تو ذهنم نباشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر نباید طولانی باشه اینطوری به نبودنتون خیلی زود عادت میکنن . نیاز به قهر نیست اگه چیز مخمی پیش اومده کمی سر سنگین باش حرف بزن اما سرسنگین مثل همیشه نباش نیازی نیست قهر کنی

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

منم این مشکل رو دارم بعد سه سال هنوز حل نشده

وقتی میرم آشتی با وجودی که مقصره احساس می کنم دارم خودمو کوچیک میکنم منم نیاز دارم مازمو بکشه و به اشتباهش پی ببره اما انگار این فرصتو ازش میگیرم با عجله م قلبم بدجوری شکسته

اصلا نرو لطفا لطفا نرو اشتباه منو نکن بزار یاد بگیره که توهم احساس داری و نیاز ب ناز کشیدن اگر بری ب ...

چطوری نرم اینو نمیدونم دارم داغون می شم اون میدونه من میرم بنابراین نه خودشو درست می کنه و نه میاد آشتی 

چطوری نرم اینو نمیدونم دارم داغون می شم اون میدونه من میرم بنابراین نه خودشو درست می کنه و نه میاد آ ...

نرو وقتی خونه هست مدام تو ذهنت بدی هاشو یادت بیار و مدام فکر کن که چقدر کارش بد بوده 

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

خوب گاهی اوقات باید متوجه بشه کارش غلطه چون من میرم متوجه نمیشه

خب بهش بگو کارت غلطه ، با صحبت

ببین بین هم جابندازید قهر معنی نمیده هر مشکلی پیش اومده با گفتگو میشه حل کزد‌

حالا میشه کم حرف شد اما قهر نه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌