2777
2789
عنوان

زندگی میگن برای زنده هاس اما خدایا

132 بازدید | 12 پست

واقعا  سرنوشتمون  تو این کشور چی میشه  همه چیزمون داره میپوکه  محیط زیستمون منابع ثروتمون  اعصاب روانمون  الان با کدوم امید  منتظر فردا آینده باشم دقیقا    عمیقا حس میکنم  ی پیرزن 80 ساله هستم  با اینکه همش 25سالمه و کافیه زنده بودن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی ما دهه هفتادیا چقد بدبخت بودیم

چطور میگن دهه شصتی نسل سوخته؟؟

اوج جوونیمون خورد به کرونا و خونه نشینی و واکسن و تورم و اقتصاد مریض و گرونی 

حتی سایه جنگ رو هم حس کردیم

داریم بدشانس تر از ما؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ولی ما دهه هفتادیا چقد بدبخت بودیمچطور میگن دهه شصتی نسل سوخته؟؟اوج جوونیمون خورد به کرونا و خونه نش ...

خیلی بدبختیم   این جیگر آدم آتیش میگیره  وقتی میبینه  تموم تلاشامون پودر میشه و انگاری رو تردمیلیم 

ولی ما دهه هفتادیا چقد بدبخت بودیمچطور میگن دهه شصتی نسل سوخته؟؟اوج جوونیمون خورد به کرونا و خونه نش ...

نه واقعا

بدبخت ترین نسل ما هفتادیا هستیم

اول جوونی این شده وضعمون

باز شصتیا شروع جوونیشون ارزونی بود لااقل 

اگه همت میکردن میتونستن زندگیشونو جمع کنن

ولی ماها چی ؟...

ککه تو این اقبال😔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه واقعابدبخت ترین نسل ما هفتادیا هستیماول جوونی این شده وضعمونباز شصتیا شروع جوونیشون ارزونی بود لا ...

دقیقا

دهه شصتیا یه امیدی ب ساختن آینده داشتن

ما ک دیگه رمقی نداریم):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

نه واقعابدبخت ترین نسل ما هفتادیا هستیماول جوونی این شده وضعمونباز شصتیا شروع جوونیشون ارزونی بود لا ...

آفرین دهه شصتیا  آب هوای تمیز خوب  طبیعت زیبا خوراک سالم ارزونی دیدن  ماها چی این وضعیت اب هوا  وضعیت اقتصادی  فرهنگی  خورد خوراکمو  

دقیقادهه شصتیا یه امیدی ب ساختن آینده داشتنما ک دیگه رمقی نداریم):

دلم میخواد ی پتک بگیرم دستم مغز بعضیا ک تو همین سایتم هستن رو زیرش له کنم تیکه هاشو ببینم مطمعن بشم بافتش مغزه یا گه😑

ببخشید عصبی شدم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آفرین دهه شصتیا آب هوای تمیز خوب طبیعت زیبا خوراک سالم ارزونی دیدن ماها چی این وضعیت اب هوا وضعی ...

امشب رفتیم یکم خرید یخچالی کنیم میوه ها سیب زمینی پیاز جوجه همه بالای ۴۵ ۵۰ تومن

اصن دود از سرت بلند میشه این چه قیمتاییه اخههههه

یذره خرید کردیم یه تومن به سرگین صگ رف

اه

امشب رفتیم یکم خرید یخچالی کنیم میوه ها سیب زمینی پیاز جوجه همه بالای ۴۵ ۵۰ تومناصن دود از سرت بلند ...

خیر سرمون خاستیم حرکتی بزنیم  دو تومن بشه چهار تومن  اومدیم تو بورس  که دزدی کردن از ملت  بعد کوروش کمپانی  که اونم خورد در رفت  همه دزدی میکنن  در میرن کسی هم پیگیر نی از بس فساد تو کشور زیاده  بعد میگن  کشور اسلامیه  تو فک کن از حقوق بابام که همش ده تومن بوده  دو تومن  کم کردن میگیم چرا میگن واسه بازسازی لبنان نیاز بود به کمک مردمی 😐ی مشت  حرومی که زندگیمون جونیمون رو به فنا دادن  زنده کفن شدگانیم

خیر سرمون خاستیم حرکتی بزنیم دو تومن بشه چهار تومن اومدیم تو بورس که دزدی کردن از ملت بعد کوروش ...

وای شما تو بورس سرمایه گذاری کردی؟؟ خیلیا ضرر کردم خیلیا

زندگی خیلیا نابود بود

آره دیگه تنها چیزی ک ب جدیت پیگیرن حجابه..

شوخی نکن😐😐واقعی میگی؟ این دله دزدیا چیه حالمونو بهم زدن دیگه

از روی سهام عدالت هم یکم دزدی دارن الان دو نوبته ک نصفه میریزن

آتیش بگیره بمب اتم بخوره یا تو لبنان و فلسطین یا بخوره تو ایران خلاص بشیم خسته شدیم دیگه

هرچی هم گفتیم گفتن از غرب خط گرفتین ایران‌عنترنشنال و منوتوی بی‌ناموس شمارو شستشو مغزی دادن

هه معلومه ک شستشو شده

وای شما تو بورس سرمایه گذاری کردی؟؟ خیلیا ضرر کردم خیلیازندگی خیلیا نابود بودآره دیگه تنها چیزی ک ب ...

اره  ضرر کردیم خیلیم بورس که وضعیت افتضاح بود  چن نفر تو شهرمون خودکشی کردن چن همه چیزشون رو باختن   بدهی های سنگین بار آوردن دیدی تو صدا سیما هر شبکش ی کارشناس بورس آوردن چقدر تبلیغ کردن بعد که دزدی کردن  دیگه بساط بورس رو جمع کردن  تو تلویزیون    تو فک کن دوسته بدبختم  سی تومن وام خونگی برنده شده  اومد باهم تو کوروش کمپانی  سرمایه گذاری کردیم 70 تومن واسه منو خواهر بدبختم بود سی تومن واسه اون  صد میلیون رف گرفتنش؟ نه چن دست همشون تو ی کاسه هس    عرزشی های همشون فاحشه ی مغزین   خدا تومن پول میگیرن  معلومه  سنگ اینا رو میزنن به سینه  دغدغشون نجات اسلامو لبنان سوریه هس  عوضیا