2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمند اداره نیستم ولی کار میکنم تایم کارمم از کارمند بیشتره دوتا نوزاد هم دارم دیگه الان دارم ارشدمو تموم میکنم و دارم برای ازمون دکتری هم میخونم  اگر اطرافیانت همسرت مادرشوهرت و اینا یکم کمک کنن یاری کنن و تو رشتتو و درستو دوست داشته باشی زیاد کار سختی نیست

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

اره عزیزم میشه من همه همکلاسی های ارشدم هم کارمند بودن هم دانشجو

اتفاقا همیشه هم شیفت بودن بیچاره ها

اما خودم ن من چون پشت سر هم درس خواندن بعد درسم رفتم طرح

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓دردی که ن با گریه آروم میشه و ن با حرف ن محرمی داره و ن میتونی بیان کنی دقیقا همان چیزیست که یکشبه اندازه هزار سال پیرت می‌کنه و موهای سرت از فرداش سفید میشه این تلخ ترین واقعیتی بود که تو زندگیم تجربه کردم😔 برای همه خوب بخواه برای تمام مردم این دنیا حتی دشمن خودت باور کن از خوبی فقط خوبی بهت میرسه شک نکن🤩 دلت که پاک باشه میتونی خدارا در تک تک لحظات زندگیت حس کنی🤩🤩 اصلا نمیتونم اونایی که خدارا باور ندارن درک کنم فقط یکم فکر کنید آخه ببین این همه نظم و ترتیب این همه زیبایی خب کار کسی جز خالق حق نیست واقعا چرا خودشونا گول میزنند که چی نمی‌ترسن از روز جزا...الله اکبر...الله اکبر خدا بزرگتر از چیزیست که ما می‌پنداریم 😘🥰😍🤩خدایا شکرت اگر من تو را لحظه آیی یا جایی فراموش کردم تو یادم بیار که چه خدایی دارم

کارمند اداره نیستم ولی کار میکنم تایم کارمم از کارمند بیشتره دوتا نوزاد هم دارم دیگه الان دارم ارشدم ...

من مجردم

ولی شرایطم با یه خانوم خانه دار فرق داره

شما تایم کاریت دست خودته

ولی من اداره برام تعیین میکنه چی کار کنم چی کار نکنم

من کارمند بودم تهران ارشد ملایر هر هفته چهارشنبه ساعت ۵غروب بعد از کار میرفتم ترمینال جنوب با اتوبوس میرفتم ملایر ده و نیم شب می‌رسیدم روز پنجشنبه کلاس داشتم کل روز رو دو باره پنجشنبه برمیگشتم تهران . خیلی سخت بود اما تونستم 

من مجردمولی شرایطم با یه خانوم خانه دار فرق دارهشما تایم کاریت دست خودتهولی من اداره برام تعیین میکن ...

اینم هست شرایط هامون یکم متفاوته اما ادامه تحصیل خیلی خوبه بنظرم بخون

یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب       زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را

خودت اینجوری واحد برمیداشتی که یه روزه بری؟

ارشد کلا یا پنجشنبه بود یا جمعه . من مدیریت بازرگانی بودم کل دو سال پنجشنبه ها بود . تا جایی که می‌دونم ارشد رو چون بیشتر شاغل هستن یک روز میندازن

چه رشته ای

پرستاری

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓دردی که ن با گریه آروم میشه و ن با حرف ن محرمی داره و ن میتونی بیان کنی دقیقا همان چیزیست که یکشبه اندازه هزار سال پیرت می‌کنه و موهای سرت از فرداش سفید میشه این تلخ ترین واقعیتی بود که تو زندگیم تجربه کردم😔 برای همه خوب بخواه برای تمام مردم این دنیا حتی دشمن خودت باور کن از خوبی فقط خوبی بهت میرسه شک نکن🤩 دلت که پاک باشه میتونی خدارا در تک تک لحظات زندگیت حس کنی🤩🤩 اصلا نمیتونم اونایی که خدارا باور ندارن درک کنم فقط یکم فکر کنید آخه ببین این همه نظم و ترتیب این همه زیبایی خب کار کسی جز خالق حق نیست واقعا چرا خودشونا گول میزنند که چی نمی‌ترسن از روز جزا...الله اکبر...الله اکبر خدا بزرگتر از چیزیست که ما می‌پنداریم 😘🥰😍🤩خدایا شکرت اگر من تو را لحظه آیی یا جایی فراموش کردم تو یادم بیار که چه خدایی دارم

پرستاری

ارشد ما کل هفته بود به جز پنج شنبه جمعه تازه شیفت هم بهمون میدادم داخل بیمارستان که مربوط به واحد‌های درسی ارشد بود این خیلی سخت تر میکرد کار را من سال اول کارمند نبودم اما سال دوم رفتم سرکار کرونا هم بود درس هم می‌خوندم 

می‌خوام بگم میتونی گلم سخته اما واقعا میتونی من اون زمان باردارم بودم ی شهر دیگه هم زندگی میکردم اما برای من شد مطمین باش برای شما هم میشه