این اقایونی که به ادم تنه میزنن تو خیابون یا توی اتوبوس و مترو و ... پیش میاد براتون؟
این تنه زدن ها هم حتی سهوی هم باشه و از عمد نباشه بازم بهم حس بدی میده من حساسم یا شما هم؟
یک عدد آبان ماهی🍁 کاربری دست دو نفره. اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسوکمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش تنه بزن لعنتیا قشنگ هیکل نکبتشونو میمالن به ادم...یکی بود رد شد از قصد دستشو کشید به لباسم انگار شفا میده..اخه با لمس یه تیکه لباس چه حسی بهشون دست میده
یک عدد آبان ماهی🍁 کاربری دست دو نفره. اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسوکمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺