2777
2789
عنوان

خانومای ارزشمند مثلا طلا

162 بازدید | 15 پست

از نظر شما ارزشمندی ادما یا خانوما با چی سنجیده میشه ؟ ادم ارزشمند چطوریه ؟ کیه ؟ چطوری رفتار میکنه ؟ 

چه ویژگی و ملاک هایی داره 

از خودت بگو ، چ رفتاری همیشه داری وقتی میخوای نشون بدی باارزشی؟ 

باهات چ رفتاری اگه داشته باشن حس بی ارزشی پیدا میکنی 

توی رابطه چطوری ارزش خودت رو میبری بالا (عاطفی/کاری)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ارزش به نظر من در طول زمان از انجام مداوم یه کاری که به پیشرفتت کمک کنه به دست میاد

یه آشپز حرفه ای

یه دانشجو یا استاد خفن

یه خیاط خوب

یه گیمر رنک بالا ( اینا که مسابقات شرکت می‌کنن , استریم میزنن )

اینا ارزشمندن

مهم ترین ویژگی رفتار با وقاره . اصلأ یه سلطنتی بودن خاصی دارن آدمای باوقار 

خودم برای نشون دادن ارزشم خیلی جاها نسنجیده حرف نمی‌زنم ، خیلی‌ کارا رو نمیکنم. کلا جلوی نفسمو میگیرم ( واقعا واقعاً در حد گریه سخته)

کسی فکر کنه نادونم واقعاً حس بی ارزشی میگیرم

تو رابطه هم سخاوتمو نشون میدم . حرفه ای سعی میکنم رفتار کنم . چیزی یاد میدم به طرفم و ...

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
چرا فکر میکنی بی ارزشی

سعی میکنم دل کسی رو نشکونم  و تا حدی که بتونم به نزدیکان خوبی  میکنم ، اما واقعا  همیشه ضربه خوردم و هیچ جا آدم حسابم نمیکنن و فقط ازم سواستفاده  میکنن

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
خب ارزش به نظر من در طول زمان از انجام مداوم یه کاری که به پیشرفتت کمک کنه به دست میادیه آشپز حرفه ا ...

اوهوم متوجه شدم این ک ی مهارت خاصی داشته باشی ک تو رو تعریف کنه ، ممنون از توصیف خوبت

سعی میکنم دل کسی رو نشکونم و تا حدی که بتونم به نزدیکان خوبی میکنم ، اما واقعا همیشه ضربه خوردم و ...

اینکه ادم خوبی هستی دلیل نمیشه بخوای به هرکسی خوبی کنی 

مخصوصا اونی ک ازت درخواست خوبی و کمک نمیکنه هیچوقت قدردانت نمیشه 

برای خوبیات حد و اندازه بزار و هرکسی رو لایق نبین ک لطف تو شامل حالش بشه 

ادمی که ذات خوبی داره خیلی ارزشمنده جدا از جنسیت

ولی بنظرم درباره چیزای سطحی کسی که بی مزه بازی در نیاره کسی که سر سنگین هست کسی که با همه بگو بخند راه نمیندازه کسی که میدونه کجا چی بگه و کجا حرفی نزنه کسی که اعتماد به نفس بالایی داره خودشو جوری نشون میده که همه با ارزش میبیننش

اینکه ادم خوبی هستی دلیل نمیشه بخوای به هرکسی خوبی کنی مخصوصا اونی ک ازت درخواست خوبی و کمک نمیکنه ه ...

عزیزم واقعا  درست میگی 

معلومه دختر عاقل و باهوشی هستی 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
ادمی که ذات خوبی داره خیلی ارزشمنده جدا از جنسیتولی بنظرم درباره چیزای سطحی کسی که بی مزه بازی در نی ...

دقت کردی ادامایی ک درونگران یا بیشتر در سکوتن کمتر دچار اشتباه در کلام و رفتار میشن و حد و مرز بیشتری رو بین خودشون با بقیه حایل میشن ؟ 

این ویژگی هایی ک گفتی برمیگرده ب ادب و تربیت و نکته سنجی 

ک در ادامش ارزش میاره ،،، درسته ؟

عزیزم واقعا درست میگی معلومه دختر عاقل و باهوشی هستی

مرسی عزیزم 

شما هم معلومه خیلی اذیت شدی ولی اولین قدم رو خودت برای خودت بردار و دیگه ب خودت نگو کم ارزش 

جدا ناراحت شدم اینطوری خودت رو خطاب کردی

دقت کردی ادامایی ک درونگران یا بیشتر در سکوتن کمتر دچار اشتباه در کلام و رفتار میشن و حد و مرز بیشتر ...

دقیقا اونایی که آروم و ساکت ترن البته نه اینکه همیشه اینجوری باشن شخصی که تو جمعی که غریبه هست یا تو اجتماع با هرکسی بگو بخند نداره سر سنگین و با وقار و برعکس با افرادی که می‌شناسه صمیمی و خونگرم باشه بنظرم خیلی خیلی جذابه  

خودم همیشه سعی میکنم اینجوری باشم ولی برونگرا هستم وقتی وارد یه جمعی میشم سعی میکنم با همه به یه اندازه هم صحبت بشم که احساس غریبی نکنن😅

دقیقا اونایی که آروم و ساکت ترن البته نه اینکه همیشه اینجوری باشن شخصی که تو جمعی که غریبه هست یا تو ...

اینکه دل نزدیک و خوش مشرب و خوش انرژی هستی خیلی خوبه اما از زاویه دیگه هم اگه بخوای نگاه کنی . ایا شما مسئول این هستی ک بقیه چی احساس میکنند ؟ اگه اینجوری فکر کنی میشه نقطه ترمزت ک بقول معروف کم گوی و گزیده گوی و نزدیک میشی ب همون ایده ال خودت ک اونی ک کم حرف تره جذابتره