2777
2789

از وقتی فهمیدم شوهرم قراره شبها دیر بیاد خونه و من تا آخرشب دست تنها باید از بچه یازده ماهه ام مراقبت کنم از استرس خوابم نمیبره و میخوایم هم شبها کابوس میبینم

خب این کجاش استرس داره؟🤔☹️این همه زن که تنها بچه بزرگ میکنن، حالا چرا دیر میاد خونه؟ اگه کسی رو داری کمکت کنه اما به نظرم الکی نگرانی داره

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این کجاش استرس داره؟🤔☹️این همه زن که تنها بچه بزرگ میکنن، حالا چرا دیر میاد خونه؟ اگه کسی رو دار ...

کارش یک جوری میشه که شبها دیر میاد....بچه ام خیلی شیطون و بهونه گیره....پوستم کنده میشه دست تنها...کسی رو ندارم کمکم

کارش یک جوری میشه که شبها دیر میاد....بچه ام خیلی شیطون و بهونه گیره....پوستم کنده میشه دست تنها...ک ...

اشکال نداره بابا خودت باهاش بازی کن سرشو گرم کن تا شب دیگه یادت می‌ره بخدا نگران نباش توکل به خدا

اشکال نداره بابا خودت باهاش بازی کن سرشو گرم کن تا شب دیگه یادت می‌ره بخدا نگران نباش توکل به خدا

هر شب باباش میخوابونتش چون من انرژی ندارم دیگه....یک ساعت تمام راهش میبره تا خسته بشه بخوابه....من قوی نیستم انقدر و توان ندارم

هر شب باباش میخوابونتش چون من انرژی ندارم دیگه....یک ساعت تمام راهش میبره تا خسته بشه بخوابه....من ق ...

آخه برام عجیبه خودت میگی ۱۱ ماهشه خب نوزاد که نیست کاری نداره میتونی خودت باهاش کنار بیای

هر شب باباش میخوابونتش چون من انرژی ندارم دیگه....یک ساعت تمام راهش میبره تا خسته بشه بخوابه....من ق ...

به نظرم اشتباه کردی که هرشب شوهرت میخوابونش عزیزم خودتم اینکارو میکردی