2777
2789
عنوان

خانوما لطفا کمکم کنید🙏🙏🙏

88 بازدید | 15 پست

دخترم همیشه مریض میشه چه خوراکیایی برای سیستم ایمنی بدن مفیده لطفا راهنماییم کنید خیلی بدنش ضعیفه مولتی هم چند بار گرفتم چون همش مریض میشه داروام وقتی باز میکنی یکماه بعد خراب میشه تجربه مولنی پاستیلی یا قرص مکیدنی رو اگر دارید بهم بگید لطفا ممنونم 🙏

شربت اسماویت

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید سرما بهش میدی ..بیرون بردنی خوب نمیپوشونی ..ببین طبع بچت چیه ..اگر طبعش سرده چند روزی یکب ...

نه طبعش سرد نیست اصلا زیادم میپوشنم خیلی حواسم هست ولی توی محیط مدرسه سریع مریض میشه اکثرا هم توی این چند سال همش تب کرده چرک خشک کن خورده ..از چرک خشک دادن خسته شدم واقعا 

۷ سالشه ..۳ ساله از وقتی رفت مهد و مدرسه همش مریضه

چون اولین ساله میره مهد هم امسال و هم سال بعد هر ویروسی بیاد می گیره .مثل دختر خودم .

سویق کامل بگیر خیلی خوبه .با آرد حلوا مخلوط کن و حلوا بپز و لقمه کن ببره مدرسه .تخم بلدرچین رو آب پز کن بخوره و خود بلدذچین هم بخوره .شربت عسل و اب لیمو ترش و آب ولرم هروز بده بخوره .فلفل دلمه ای  رنده کن داخل سوپ و غذاهای دیگه .موز رو هروز حلقه حلقه کن ببره مهد .عرقیاتی هستند که سیستم ایمنی رو قوی می کنن .چهارشیره بخر عالیه .

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
چون اولین ساله میره مهد هم امسال و هم سال بعد هر ویروسی بیاد می گیره .مثل دختر خودم .سویق کامل بگیر ...

مدرسه میره متاسفانه بوفه دارن دنبال هل هولس من لقمه نو و پنیر بهش میدم سمنو میدم آب قلم توی غذاهاش میریزم ... ممنونم از راهنماییت عزیزم  اره اینا رو حتما انجام میدم فلفل دلمه ای اصلا دوست نداره ولی از این بهذبعد رنده میکنم میدم بخوره فردام شلغم گرفتم بدم بخپره بهتر بشه