2777
2789
عنوان

تجربه از توسل ب شهید

77 بازدید | 7 پست

مجردی هام ی شهید گمنام تو بلندی های شهر بود ک میگفتن خیلی حاجت میده و بهشون متوسل میشدن . ی بار ک با دوستام رفته بودم اونجا زیارت شون ازشون خاستم‌ ک تا قبل رسیدن ی سال آینده من صاحب ماشین بشم ‌حالا دم غروب هم بود و فضا هم ب شدت ملکوتی‌ من گواهینامه هم نداشتم و اصلا میترسیدم از رانندگی. گذشت تا چن ماه بعد ک یکی از عزیزانم اصرار و اصرار ک برو گواهینامه بگیر من  خودم ماشین دست دو برات گیر میارم رفتم دنبالش و یکی دو ماه بعد گواهینامه گرفتم و چن وقت بعد ماشین زیر پام بود.بعد ازدواج پس اش دادم ب صاحبش البته .چون فقط زیر پام بود ب اسمم نبود ولی تجربه عجیب و جالبی بود برام .بعدها اون شهید ب خواب مادرشون رفته بودن و آدرس دادن بهشون و از گمنامی دراومدن با پیگیری هاشون.شهدا دنیای شگفت انگیزی دارن خوشا ب حال هر کس باهاشون موانستی داره ..صلوات ب روح همه شهدا .

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینم واقعا یعنی چی ؟ خب طرف دیگه دستش از دنیا کوتاس، نه شما رو میشناسه اصلا. بعد شما ازش میخواید که ...

کی گفته دستشون کوتاهه شهدا ؟ معلومه مطالعه چندانی در این مورد ندارین 

رفتن اون دنیا دیگه ! مطالعه نمیخواد

علاقه داشتین برین بیشتر مطالعه کنید اگر هم اهل مقاومت علیه اینگونه مسائل هستین حرفی نمیمونه