2777
2789
عنوان

کیا تجربه لاغری دارن

114 بازدید | 14 پست

سلامن من تقریبا ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم قبلا ۱۲ کیلوشو باکالری شماری کم کرده بودم ولی بعد زایمانم برگشت الان ارادم خیلی ضعیف شده هرچقدر میخوام دوباره شروع کنم‌نمیتونم میشه شما بگین با چه روشی لاغرکردین؟میخوام اکه به جز کالری شماری میشه راه دیگه ای روانتخاب کنم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از هشتاد رسیدم 65 

مهم اینه اول خودت بخوای از ته دلللل و هیچی نتونه تورو تحریک کنه بگی یه شیرینیع دیگ یه قاچ پیتزا دیگ یه کفگیر بیشتره دیگه 

بعد ورزش روتین لزوما نباید بری باشگاه تو خونه مثلا من رو ب مرگ بودمم روزی چهل تا دراز نشست رو میزدم 

منم از هشتاد رسیدم 65 مهم اینه اول خودت بخوای از ته دلللل و هیچی نتونه تورو تحریک کنه بگی یه شیرینیع ...

قبلا که رژیم‌گرفتم اینطکری یودم جلوم بستنی و چیپس میخوردن بااینکه عاشقش بودم لب نمیزدم ولی الان‌نمیدونم چه مرگم شده تازگیا متوجه شدم شوهرم تری گلیسیرید خونش خیلی بالاس البته اون اضافه وزن نداره ولی بخاطر اون دیگه غذاهامون حداکثر با یه قاشق روغن میپزیم گفتم شاید بشه همینطکری بشقاب کوچکتری انتخاب کنم ولی کالریمو نشمارم

من با امگا ۳ و کاهش مصرف قند مصنوعی و رعایت کالری ها ۷ کیلو کم‌کردم سخت نبود نه گرسنگی کشیدم نه اذیت ...

موفق باشی عزیزم میگم‌منم قبلا کم کردم بنظرم انقدرا سخت نبود. الان خیلی برام سخته