2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزاد میخونین ؟

آزاد میخوندم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ازاد میخوندی ؟؟

آلان میرم سر کار ۳ ماهه  ۷ تا خریدم دو تام داشتم 

مقنعه هم چون معلمم ۸ رنگ خریدم ولی برا دانشگاه فقط سیاه و سرمه ای استفاده میکردم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزم به کمکت خیلی احتیاج دارم میشه آخرین تاپیکمو جواب بدی و کمکم کنی

گلم خوندم تایپیکت . اگه کسی هزینه دانشگاهت قبول کنه خوبه ، وگرنه اول باید کار پیدا کنی بعد بری دانشگاه 

چون اون موقع باید نقد بدی 

راستی دانشگاه  خودش ترم دوم به بعد وام هم میدن . 

گلم خوندم تایپیکت . اگه کسی هزینه دانشگاهت قبول کنه خوبه ، وگرنه اول باید کار پیدا کنی بعد بری دانشگ ...

یعنی بنظرتون یه جوری خودم نمیتونم برم سرکار 

آخه مامانم میتونه ماهی دومیلیون بده 

بنظرتون با این وجود برم ؟

یعنی بنظرتون یه جوری خودم نمیتونم برم سرکار آخه مامانم میتونه ماهی دومیلیون بده بنظرتون با این وجود ...

گلم ۲ میلیون ک خرج کرایت میشه ...  و ترمی ۲۰ذمیلیون  ب این اسونی نیس ب نظر خودت  چ جوری هزینه دانشگاه میدی ؟

، من نمیگم نمیتونی بری سر کار 

میگم سر کار برو منبع درآمدت مشخص بشه تا بتونی هزینا دانشگاهت بدی

گلم ۲ میلیون ک خرج کرایت میشه ... و ترمی ۲۰ذمیلیون ب این اسونی نیس ب نظر خودت چ جوری هزینه دانشگا ...

خب ۸ میلیون اون میشه ماهی یک خورده کمیته میده تقریبا ۱۳ میلیون اینا میشه هر ترم 

آخه کار اون شهر زیاد هست 

خب ۸ میلیون اون میشه ماهی یک خورده کمیته میده تقریبا ۱۳ میلیون اینا میشه هر ترم آخه کار اون شهر زیاد ...

چی بگم عزیزم انشاللهذجور بشه بری