2777
2789

مادرشوهرم رفت نماز بخونه منم دسشویی بودم اومدم دیدم شوهرم خونه رو جارو میکنه رفتم ظرفای شامو شستم مادرشوهرم اومد به شوهرم گفت به به چه خانمی شدی من سه تا دختر ندارم ۴تا خواهرین منم گفتم مگه فقط خانم تو خونه کار میکنه گفت آره بین ما که اینجوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگیم؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

منو شوهرم کارامونو باهم میکنیم حتی سبزی هم پاک میکنه ولی ب مادر شوهرم اینا نمیگم نباید بفهمن بزا فک کنن پسرشون پادشاهی میکنه یکم مرموز باش پیش اونا نزا شوهرت کار کنه یا هم کلا بیخیال شو هرچی گفتن

♾️🖇❤️

دلم نمی خواست ناراحت بشم ولی شدم بخاطر خیلی چیزا چون تنهاس من خونمو که راه دوره ول میکنم چن ساعت ماش ...

هرکاری کنی خونواده شوهر آخرش یه حرفی دارن بگن هرجور دوس داری زندگی کن به کسی هم جواب پس نده هرکسی هم هرچی گفت اصلا برات مهم نباشه  اینجوری نه پیر میشی نه مریض.

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..