سلام دوستای گلم.من تو هفته ی هشت هستم.تهوع واستفراغ شبانه روزی وحشتناک داشتم که الان با دمیترون بهترم.سونو تعداد ضربان قلبمو ننوشت فقط نوشت منظم ونرمال.بتام بعد چهار روز تاخیر۴۳۵.حاله سینه هام زیاد تیره نشده وبچه در وسط رحممه ودستگاه سونو رو بیشتر سمت راست میذاره.سرگیجه دارم و ضعف مثل کسی که آمپول دیازپام زده باشه.حالا جنسیت نی نیمو حدس بزنید ممنون
نه نداره من و دوستم همزمان باردار بودیم و جفتمون نوک سینه هامون تیره بود ولی من پسر شد بچه ام و اون ...
دقیقا نوک سینه همه تیره میشه اونم از اواسط بارداری شروع میشه ظاهرا دلیلش اینه که بچه وقتی به دنیا میاد نوک سینه براش قابل تشخیص باشه اینا ربطی به دختر پسر نداره حالا مال یکی پر رنگتره مال یکی کمرنگتر
محیا سآدات عزیز انصافا این سوزنه تو ادرارو نشنیده بودم..اونم گمانم به باز یا قلیایی بودن ادرار بستگی دارهً.که برا پسر میگن قلیایی تره..امتحانش میکنم ..بوس
ماری عزیزم من کلا از لحاظ ظاهر و ژنتیک شبیه خواهرام و مامانم نیستم شبیه عممم..وخانواده پدری.اونام سر دختر وپسر تهوع زیاد داشتن خواهرم و مامانمم همینطور..اینم بگم دوتا داداشام دوتا پسر دارن و خواهرم دوتا پسر و یه دختر
عزیزم ممکنه بچت دختر بشه چون جاریت دختر داره .ژن دو برادر خیلی نزدیکه ولی ممکنه ربطی هم نداشته باشه .جاری من بچش دختره ولی همه به من میگن بچت به نظر پسره