2777
2789

سلام من امروز شیفت بودم ی تزریقات انجام دادم 

بعد زدن آمپول از پاش درش آوردم رفت تو دستم 

زخم شد یکمم بدنم میخارع از مریض هم پرسیدم جز سرما خوردگی هیچی بیماری نداش

خیلی میترسمممممم

پرستاری؟

میتونم سوال بپرسم ازت

منم مثل تو زیاد توهم میزنم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع بخدا من پرستارم

بعد آخرین رابطم ۱۰ روز بعدش پریود شدم

و باز برای دومین ماه این ماه پریود شدم

لخته خون میبینم تو پریود

ولی بیشتر از ۳ روز نمیشم بعدش هم خیلی کم میاد در حد خون کم 

خیلی میترسم از بارداری 😭

دو تا هم بی بی چک زدم تو دو روز مختلف منفی بود

بی بی چک مدیکور

خیلی میترسم چون خانمای اینجا میگن با وجود پریودی و خوریزی کامل هم میشه باردار هم بود و استثنا هس

از این استثناها میترسم

واقعا خیلی میترسم خیلیییییی

اصلا آرامش ندارم 

تو این دو ماه دوبار صبح دیدم خون میاد از دهنم از گلوم بود یا معده نمیدونم

شایدم از استرسه😭 نمیدونم چ مرگمه

احتمال بارداری هس؟

ب نظرتون امکان داره؟؟ چیکار کنممم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بعد آخرین رابطم ۱۰ روز بعدش پریود شدمو باز برای دومین ماه این ماه پریود شدملخته خون میبینم تو پریودو ...

امکان بارداری که ب احتمال ۹۰ درصد نیست اما ی آزمایش بتا برو خیالت راحت باشه 

امکان بارداری که ب احتمال ۹۰ درصد نیست اما ی آزمایش بتا برو خیالت راحت باشه

منم مثل خودت از آزمایش میترسم

مجرد هم هستم نمیخوام با کد ملی خودم آزمایش بدم

چرا گفتی ۹۰ درصد؟ ینی واقعا امکانش هس؟ 

دو بار بعد آخرین رابطم سر موعد پریود شدما😭

نه خبری نیست نگران نباش وقتی بی بی چکت هم منفی بوده دیگه نترس

پس آز ندم؟