2777
2789
عنوان

تهرانی ها راهنماییم کنید

170 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان ، برای جهیزیه یه سری لوازم برقی می‌خوام مثل یخچال و لباسشویی کجای تهران بگیرم که هم اصل باشه و هم قیمتش مناسب باشه؟!!

لطفا لایک نکنین مرسی💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم شهروند و هایپر استار هم بد نباشه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

شهر لوازم خانگی

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
آدرسش کجا میشه؟!

غرب تهران ، روبه روی تهرانسر

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
سرای ایرانی بودین خودت تاحالا؟ مارک ها متفرقه داره یا همه مارک ها داره؟!

همه چی داره من ۱۳۰ میلیون خرید کردم بهم ۱۲ میلیون هم بن خرید داد که باهاش میز تلویزیون وقابلمه خریدم بعد اقساط هم‌میتونی بکنی خیلی خوبه یه نظرم

من لوازم برقی بزرگ (یخچال لباسشویی ظرفشویی) از شمال گرفتم

لوازم برقی های دیگه رو از شوش (تهران) گرفتم مثل اتو و جارو و …

خوب بود راضی بودم از خیابون اصلی شوش همون مغازه های اولاش خریدم اصلی بود الان چند ساله دارم استفاده میکنم

شوش بری مطمئنم خرید های دیگه هم میکنی چون پره از وسایل جهیزیه و مغازه های قشنگ

دستفروشا هم نگاه کن حتما قیمت های خیلی خوبی دارن

یادمه یخچال و لوازم خانگی بزرگ هم داشتن کلی پاساژ داره

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

اولین باره میشنونم من یخچال و لباسشویی اینا می‌خوام داره اونجا؟!

شهروند لوازم برقی کوچیکا رو داره مثل خردکن و مخلوط کن

اما هایپر همه چیز داره

معتبر هم هست

اما خب اگه قیمت مناسب تر بخوایی یا مثلا مارکایی مثل ال جی و اینا که الان خیلی کم شده، باید از بانه و اینا سفارش بدی که خب مطمئن نیست دیگه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اگه یه بازار کامل میخوای شوش برو

به جز لوازم خانگی صفر تا صد جهزیه رو داره

برو یدفعه هرچی کم و کسری داری بخر

اگر نه فقط لوازم خانگی میخوای شهر لوازم خانگی ، سرای ایرانی

خوشبخت بشی عزیزم 🌺

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .