2777
2789

عشوه های خرکي 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من که متاهل هستم تا حدی که اگه شوهرمم اونجا بود همون جملات رو میگفتم جلوش

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

یعنی عشوه بیایی همه بیفتن دنبالت فک کنم این بشه؟

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

به تایمش نیست به محتواشه.

چند جور داریم که فقط یکیش ج ن سیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

لاس زدن یک اصطلاح عامیانه در زبان فارسی است که به معنای شوخی کردن، ناز و عشوه کردن یا گفت‌وگوی دوستانه و گاهاً همراه با طعنه و طنز بین دو نفر (معمولاً با نیت جلب توجه یا علاقه) به کار می‌رود.

این عبارت بیشتر در زمینه روابط عاطفی و flirt کردن استفاده می‌شود، یعنی زمانی که دو نفر سعی می‌کنند با شوخی، نگاه‌ها و کلمات محبت‌آمیز، توجه یکدیگر را جلب کنند. البته در برخی موارد هم می‌تواند به معنای حرف‌های بیهوده یا چرب‌زبانی باشد.

مثال:

- به نظر میاد که علی داره با اون دختره لاس می‌زنه!

- دیگه بس کن، انقدر با همه لاس

نزن!