2777
2789
عنوان

این تاپیک وقف عموم شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 16797 بازدید | 2604 پست
من نمیدونم ببخشی راستی دندونت خوب شد؟؟

عزیزم ...نه بهتر.اااییییییی...بدنیست

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته منم از بعض میترکم

آره شوهرم میگفت اوضاع بهداشتیشون افتضاااحه میگفت برای بچه های کوچیک دلم سوخته 

اون اوایل بار اول که رفت و مردم چادر میگرفتن میگفت یه خانم جوانی اومده در فرمانداری به زووور صداش اومده خییلی آروم حرف زده گفته تورو خدا یه چادر به من بدین برادر و بچه مو از دست دادم عزادارم نمیتونم مثل مردا بپرم رو ماشینا کسی رو ندارم تازه بعد یه هفته اومده بود چادرمیخواست 😢انقدر غمش زیاد بوده و ندونسته چیشده 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
اه حالمو بد كردي داشتم غذا مي خوردم 

راست میگی خیلی جمله ی بدی  بود

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
آره تا حالا بالای 1500 تا بوده فکر کنم پس لرزه ها  

بچه ها منم اصالتا کرمانشاهیم یکی از اقوام میگفت ما تو خونه سازمانی بودیم اصلا داغون نشده بود فقط وسایلمون داغون شده

سلام دوستان صبح بخیر.چرا هرروز صبح تاپیک رو بروز رسانی میکنند. دوستای مشهدی اگر متخصص زنان عالی و بااخلاق سراغ دارین بمن بگین لطفا. میخوام دکترمو عوض کنم .برای امضام هم دعا کنید از دیروز آب شدم...😢😢😢😢😢

وای من دیشب انقدر درد داشتم از جام ماشدم فکر کنم پهلوم گرفت نمیدونم  چم شد دردم چندین برابرشد به زور یکژلوفن پاشدم خوردم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
سلام دوستان صبح بخیر.چرا هرروز صبح تاپیک رو بروز رسانی میکنند. دوستای مشهدی اگر متخصص زنان عالی و با ...

عزیزززم امضاتوخوندم ایشالا به زودی زوووود مامان بشی و خدا دامنتو سبز کنه 

من3 سال و نیم منتظر بودم سخته درکت میکنم

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰