2777
2789

یه لباس مجلسی خریدم کلا یه بار پوشیدمش این دوستمم حقیقتا سابقه خوبی نداره قبلا هم وسیله دادمش خراب شده انگار نه انگار نتونستم بگمش حالا هم اگه این لباس سایزش بود یه چیزی لباس مجلسیم کیپ کمر خودمه اون کمرش هفت هشت سانت از من بزرگتره و تازه براشم بلنده اینارو گفتمش به زبون خوش که تو کلا دور سینه کمر باسنت از من بیشتره و اصلا لباس بلنده برات هی گفت نه میخوام بپوشمش ببینم و اینا میدمش خیاط زیرشو برام بدوزه کوتاه شه جوری که بعدا معلوم نباشه بعد دوباره میشکافمش برات😐😐وقتی اینطور میگه چی بگمش دیگه

تازه بدبختی اینجاست خودم دو هفته دیگه مراسم دارم میخوام بپوشمش دلم تو دستم خراب نشه 

دعا کنید بپوشه ببینه اندازش نیست بیخیال شه لباسمو بیاره پس بده🤦🏻‍♀️

چرا هرچی داری رو دوستت میدونه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت بهش بگو نه نمیدم 

یا بگو مامانم یا بابام حساسه و دوست نداره 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اخه باهام بود که خریدمش

بگو دخترخالم خواستش دادم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
راحت بهش بگو نه نمیدم یا بگو مامانم یا بابام حساسه و دوست نداره

واقعا هم مامانم خوشش نمیاد ولی اون جون دوست صمیمی مه رو داره بهم واقعا همه جوره گفتمش این لباس به دردت نمیخوره ولی خودشو اصن زد به اون راه

خیلی رک بگو ، دوختش باز میشه ، سایزمون یکی نیست 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را