2777
2789
عنوان

بچه ی دوم و استرس جنسیت

19736 بازدید | 117 پست

سلام

وقتی برا بچه اولم اقدام میکردم خیلی خیلی راخت بودم فقط میگفتم حامله بشم وقتی فهمیدم حامله ام رو ابرها بودم فقط میگقتم سالم بیاد بغلم حتی تا هفته ی ۱۹نرفته بودم برا جنسیتش سونو چون مهم نبود

ولی 

دلم باززززززززززززز بچه میهادددد

شیر بدم

بوش کنم

نصف شب بیدار شم ببینم یه ادم‌کوچولو‌کنارمه بوش کنم

ببوسشم

شیر بدم بوش کنم

بیدار شه بهم نگاه کنه

دهنش بوی شیرررر بدهههه

از ته ته ته دلم ببوسشم

یه حسه شیرین یه حسه عجیب مادرانه

من عاشقه بچم

ولی

این جنست که میخام جور بشه کار رو‌خراب کرد😒😒😒😒😒😒😒

از اول دلم یه دختر یه پسر میخاست

الان دختر پسر دختر میخاد🙃🙃🙃🙃

میخام بدونم همه مثله منن یا کسی هس دلش بچه بخاد ولی چون مثلا دختر میخاد یا پسر میخاد اسارس داشته باشه؟؟؟؟؟

خدایا شکرت..کمکم‌کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بااینکه اگه بخوام باز باردارشم بیشتربخاطرخودبچست ودلم میخواد همجنس باشن که مونس باشن ولی میدونم صدباردیگه هم بارداربشم جنسیتش برام مهم نیس....الان شایدته دلم یکیوبیشتربخواد ولی زمان بارداری هییییچ فرقی نداره...چون بچه ای که ازمن باشه هرچی باشه برام عزیزه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

من الان یه پسر دارم عاشق دخترم دلم میخواد بعدی دختر باشه موهاشو گیره بزن ببافم تاب بپوشه پاچین بپوشه ساپورت بپوشه داداشش براش غیرتی شه اخ دختر داشتن چ خوبه مونس مادر

زندگی یک عکاس است لطفا لبخند بزنید  

من فعلا تو عذاب شب بیداری و ... هستم ولی از الان دلم یه نی نی دیگه میخاد اونم بخاطر دخترم اگه پسر میداشتم برام مهم بود بعدی دختر باشه ولی الان که دختردارم میخام بازم دختر بیارم چون بنظرم زندگی بدون ابجی سخته 

من خودم اگه خواهرام نبودم که دعوا کنیم کتک کاری کنیم برا هم دل بسوزونیم تولد بگیریم تا الان مرده بودم

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤

البته یه اعتراف بکنم شایدچون دختردارم دیگه انقدربرام جنسیت بچه دوم بی اهمیته....نمیدونم....آدم گاهی خودشم نمیشناسه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

راستش من درست نفهمیدم بلاخره چی میخوای...ولی خب ما هم اولی برامون اصلا مهم نبود. دومی ته دلم دوست داشتم دختر باشه ولی واقعیتش برام مهم نبود اون موقع که داشت سونو میکرد تمام وجودم می گفت فقط سالم باشه.