2777
2789
ظاهرا يكم مشكوكه😂😂😂ميگن ماشين مياد دنبالت و برميگردونه تو هتل شام😂😂😂

منم میامممم😢😢😢😭😭😭😭

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وجدانن بیای ایران سر سه روز که فامیلاتو دیدی  دوست داری فرار کنی هرچه سریع تر برگردی غربت دوبار ...

انقد دلم تنگه كه به سه ساعتشم قانعم 😔😔😔

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
فك كن ١ درصد نباشه 😂😂😁😁

تاپیک بزن براش 

مثل اینا که توی یه تاپیک دعواشون میشه تاپیک جدا مبزنن بارکشی میکنن 😂😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

ببین رفتی اونجا به نی نی یار پنج بگو

بقچه گفت باهات قهرم منو ترکوندی بی ادببب

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حالا لباس چی میپوشی 😂😂😂

لیلا تو دعوت نشدی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بنظرتون برم؟؟ البته با همسرم و پسرم ميتونم برم ولي به وقت پستاي ماذرشوهزي رو روًنكنن؟؟؟😂😂😂

پشت بلندگو  میگن. پانی که دنبال مبل بود 😂😂😂

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش