2777
2789
عنوان

چرا اينطوريم؟؟؟؟؟😢😢😢😰😰

312 بازدید | 30 پست

دلم نمياد برم خريد كنم واسه خودم

يه خريد خوب و عااااااالي 

همش ميگم همسرم كار ميكنه زحمت ميكشه

ميدونم وظيفشه ولي در نهايت دلم نمياد باز

چيكار كنم😔😔😔خودم اين اخلاقمو نميپسندم اما تغيير نميكنم جرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به خودت برس تا جایی که توان مالیش رو دارید

به خودت نرسی اولین کسی که ازت ایراد میگیره شوهرته

♥گر مخیر بکنندم به قیامت که چه خواهی؟                 دوست ما را و همه نعمت فردوس شما را!♥

زنی که خرج نداره ارج نداره😆😆😆😆😆😆.اینو خیلی وقته نگقته بودم

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩

مگه به خود رسیدن و خرید کردن هدر دادن پول شوهرته؟چیزایی که لازم داری بخر و بعضی چیزارم برای روحیه خودت باید بخری

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
صبحان الله😨 یکی منو نیشگون بگیره😰

منو بزور از بازار جمم میکنه😆😆😆😆.بعدم مدام غر میزنم.فک کنم کلا دل ندارم😀

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩

خوب اگه قراره نخری و نپوشی و نخوری پس چرا شوهرت کار میکنه

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
انقدر بدم ميادا از اين ضرب المثل😂😂

😁😁😁😁😁.آخیش ککلی سبک شدم گفتمش😆😆😆😆