2777
2789
عنوان

من بچه سوممو

268 بازدید | 21 پست

ب دنیا اوردم ولی همش حالم خرابه وقتی پنج هفتم بود ب  شوهرم گفتم بریم دکتر بندازیمش کفتن گناهه ولی الان که ب دنیا اومد اصلا حالم خوب نیس میگم کاش برمیگشتم عقب ب دکتر میگفتم برام سقط میکرد حال روحیم افتضاح سومی ناخواسته شده جلوگیریم داشتم ....حالم خوش نی من که یکی س تا داشت مومورم میشد الان خودم س تا دارم خوشبحال اونایی که عاشق بچن بهشون حسودیم میشه کاش منم خوب شم سردومی انقدر خوشحال بودم نمیدونم چرا سر این اینجورم برکتم ب زندگیمون اورده ولی باز داغونم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینا  علائم افسردگی بعد زایمانه 

هدیه ایه که خدا برات فرستاده ناشکری نکن اون طفل معصوم ک اختیاری نداشته تو این زمینه نباید اینجور بگی 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

افسردگی گرفتی عزیزم

میفهمم 

حتما برو دکتر افسردگی ات درمان بشه

میدونم آدم آمادگی بچه رو نداشته باشه یخ جور حس ترس هست

ولی هرچی بزرگ تر میشه برات برکت میشه 

عاشقش میشی  آلان فقط حالت خوب نیست  برو دکتر حتما

داروهای مناسب در شیردهی هستن بهت میده

افسردگی گرفتی عزیزممیفهمم حتما برو دکتر افسردگی ات درمان بشهمیدونم آدم آمادگی بچه رو نداشته باشه یخ ...

شیرم خشک شد بهش شیر خشک میدم دارو هم مصرف کردم خوب نشدم 

سلام قشنگ من مبارکت باشه😍😍 من سر دومیم اوایلش همینطوری بودم خیلی حالم گرفته بود بعد چند وقت که کاملا سرپا شدم وبچم بزرگتر شد خیلییی خیلییی راضیم احساس میکنم حس مادری روی بچه دوم خیلی فرق مسکنه اصلایک حال دیگه دارم البته بعضی وقتا ادم خسته میشه ها ولی بعدش که فکر میکنم باز برمیگردم به حالت قبل نگران نباش فدات شم ان شالله شیرینی شو میبینی ووقتی شیرین کاریاشو ببینی خدارو شکر میکنی که خدا این فرشته کوچولو رو بهتون هدیه داده 🌹😍

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

من اگه سنم پایین تر بود، دوس داشتم سه تا بچه داشته باشم،یعنی آرزوم بود، ولی دوتا دارم،سنم بالا هست 

یکم بزرگتر بشه زبون باز کنه وابسته ش میشی، اگرم حالت خیلی بد هست یه دکتر برو،شرایطت بگو،شاید با یه درمان ساده حالت بهتر بشه