2777
2789
عنوان

یکسریی میگن ازمون استخدامی اموزگاریی خیلی راحته

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 60 پست
من دخترداییم قبول شد امسال با ۴ نفر دیگه خونه گرفتن سهم ایشون شد رهن ۵۰ ماهی ۱ونیم البته داییم پولدا ...

خب همین دیگه همه ازاین پشتوانه های مالی ندارن ک 

بعد حتی ایشونم تا میخواد با چندین نفر به حالت خوابگاه یجا زندگی کنه این حقوقای فرهنگیارو ک بزور افزایش میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین دیگه همه ازاین پشتوانه های مالی ندارن ک بعد حتی ایشونم تا میخواد با چندین نفر به حالت خوابگا ...

اره خب ولی ایشون عادت کردن به خرجای زیاد و تفریح و گشت و گذارای انچنانی وگرنه میشه بنظرم تا حدودی زندگی کرد

والا چی بگم دخترداییم سال کنکور ۹۷ دوازده تومن خرج کردن که پزشکی قبول شده هیچی قبول نشد داییم فرستاد ...

به نظر من که هیچی باارزش تر از زندگی کنار خانواده نیست بخصوص که دخترداییت اصلا نیاز مالی هم نداشته خانواده آدم هرچی باشن از چن تا غریبه که نمیدونی چه اخلاقی دارن بهترن امیدوارم داییت بعدها پشیمون نشه

پس اگر اینم نبود حالا حالاها قبول نمیشد چیزیی 😂یعنی واقعا گل بیارن در این سهمیه هارو

اره خیلی تنبل بود میگم دوران کنکور فقط سال اول ۱۲ تومن خرجش کردن جالب اینجاس هروزم میزننش تو سر من😏من بدون هیچ پولی میکروبیولوژی قبول شدم بابام نذاشت برم فرستادنم حسابداری پیام نور خودم خرجشو میدادم کتاب نمیخریدم حتی بعدش ازدواج کردم چون علاقه نداشتم ولش کردم و الانم بچه دارم همش میگن اون زرنگ بود اینجور بود اونجور بود کاری ندارم قطعا زحمت کشیده ولی اینکه تو سر من میزنن ظلمه

اره خیلی تنبل بود میگم دوران کنکور فقط سال اول ۱۲ تومن خرجش کردن جالب اینجاس هروزم میزننش تو سر من😏 ...

یکسریی میگفتن اینایی ک از سهمیه ۵ درصد میگیرن کمترن از سهمیه ازاد پ اینم الکی گفتن؟

بگو شماعم ی سهمیه برا من میذاشتین و خرجی میکردین من بهترشو قبول میشدم 

اینم کار خاصی نکرده فق اسم رسمی روش اومده وگرنه نه حقوقی نه کار شاخی 

توعم ازمون شرکت کن تایمایی ک بچه اذیتت نمیکنه درس بخون

۳ ترم اخرم مونده علاقه ندارم کتاب گرفتم کنکور بدم دوباره اما خب دیگه بچه م نمیزاره با گریه میخونم

الهی

بی انگیزه نباش نیاز شد برو مشاوره خودتو جمع کن این سهمیه های بابا پولدارم با خودت مقایسه نکن

الهیبی انگیزه نباش نیاز شد برو مشاوره خودتو جمع کن این سهمیه های بابا پولدارم با خودت مقایسه نکن

نه بابا عزیزم برام مهم نیست من شوهر و بچه دارم و کلی شرایط زندگیم با اون فرق داره اون هیچی از دردایی کهومن کشیدم حتی تجربه نکرده من خیلی فیزیوتراپی دوست داشتم ک تمام تلاشمو میکنم بهش برسم 

نه بابا عزیزم برام مهم نیست من شوهر و بچه دارم و کلی شرایط زندگیم با اون فرق داره اون هیچی از دردایی ...

افرین عزیزمممم خوب میکنی پس برو سراغ همون 

منم فکر کنکور مجددم البته برا سال بعد

افرین عزیزمممم خوب میکنی پس برو سراغ همون منم فکر کنکور مجددم البته برا سال بعد

انشالله موفق باشی دورت بگردم🥰❤تمام تلاشتو بکن هرکاری رو فقط تو ذهنت تجسم کن و بعدش با اراده شروع کن اگه شد که بهتر اگرم نشد تلاشتو کردی