2777
2789

یکی از نزدیکانم میگفت ازمون کتبیش راحته و راحت میتونی برا تهران قبول بشی 

بعد سوال برام پیش اومد اگه انقدر راحته چرا بعضی چندین سال ازمون میدن تا قبول بشن 

ایشون میگفت مصاحبه سخت میگیرن

واقعا ازمون کتبیش انقدر راحته؟

راحت یعنی چی ؟؟ یعنی نخونی قبولی؟؟ نه اصلا اینطور نیست ولی اگر خوب و با دقت بخونی آره راحته

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تست و خلاصه خونده باشی اره راحته ولی مصاحبه خیلی خیلی سخت گیری میکنن

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

راحت یعنی چی ؟؟ یعنی نخونی قبولی؟؟ نه اصلا اینطور نیست ولی اگر خوب و با دقت بخونی آره راحته

اخه اونایی ک گفتن راحته زیاد در زمینه درسی استعدادیی ندارن گفتم ببینم مگه چقدر راحته ک اینا میگن راحته

بنظرم چرت گفتهرقابتش بالاستحالت تهران یکم بهترهشهرای کوچیک مثلا دوهزار نفر شرکتت کننده ، قبولی ۲ نفر

این برای تهران میگفت 

به نظر خودمم بخاطر این همه شرکت کننده نباید راحت باشه ولی این میگفت سوالاتش به شدت راحته

بنظرم چرت گفتهرقابتش بالاستحالت تهران یکم بهترهشهرای کوچیک مثلا دوهزار نفر شرکتت کننده ، قبولی ۲ نفر

خودت بیا تاپیک اخرم تگ نمیشی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اخه میبینی یه شهر که بومی هستی فقط ۱ نفر میخواد

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔