2777
2789
عنوان

چه جوری دلتون میاد خب؟؟

603 بازدید | 32 پست

سلام دوستان بدون رودروایستی اگریک باردیگه دیدم کسی اعتراض کردبه دولت یاحرفی زدبامن طرفه به این میگن دولت به جان همون دولت مردانمون ازدیروزتاحالا باقطع تل گرام واینستا بعدازدوماه جاروکردم بعدازدوماه گردگیری کردم بعدازیک هفته حاضری خوردن دلتون نکشه یه قیمه پختم فقط بایدبخورین بعدازیکماه تمام لباسهاروشستم واتوزدم رفتم خریدخیلی بهم چسبیدچون توی تاکسی سرم توی گوشی نبودوبرای برگشتن به خونه هم اصلا عجله نداشتم وبا فراغ بال خریدامو انجام دادم تازه جالبش اینجاست دیشب زودرفتم بخواب تازه متوجه شدم شوهردارم وجالبتراینکه بچه هم دارم

😜😜😜😂😂😂

حالا دارم فکرمیکنم ببینم من اصلا کی شوهرکردم وکی بچه دار شدم

دولت مشتکریم 😜😜😜😂😂😂

چوب تنبلی و اعتیاد شما رو ما باید بخوریم!!!!

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرنگ کی بودی تو 😎😎😎

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

یه کاری کن

گوشیتو رد کن

1100 بخر

راحت

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان بدن درد ناشی از اعتیاد نداری😂😂😂😂

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
عزیزم مجازی لازمه زندگیه ادماست  فقط باید هواسمون باشه اول بهزندگی خودمون برسیم بعد مجازی

حواس😁

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘