2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیان خصوصا اونایی که🙄🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست
ب نظرم شوهرت دوست دارهیکم انگار خسته و افسرده ای.زندگی واس هردوتون یکنواخت شدهبشینین در ارامش و بدون ...

صدبار حرف زدیم درست نمیشه هیجیی

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف از طلاق هم هیچ وقت نزن،همین خودش باعث میشه خودبخود از هم دورشین

احساس میکنم خودمم یه دوره ای از زندگیم تو همچین برهه ای گیر کرده بودم

من فک میکردم همسرم دوسم نداره،همسرمم فک میکرد من دوسش ندارم،و این فکر اوضاع رو خرابتر میکرد، در حالی ک هردو عاشق هم بودیم ولی بعضی مسائل باعث شده بود از هم دور بشیم و ب هم ابرازش نکنیم

حرف از طلاق هم هیچ وقت نزن،همین خودش باعث میشه خودبخود از هم دورشیناحساس میکنم خودمم یه دوره ای از ز ...

همسرم خییلی حرف طلاق میزنه،

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

همسرت محبت میکنه خودش؟ شوخی میکنه؟ 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

همسرم خییلی حرف طلاق میزنه،

ب نظرم حرف نگفته زیاد داره.ازش بخواه هرچی تو دلشه باهات درمیون بزاره.بدون اینکه گارد بگیری و همش وسط حرفاش بپری،حتی شده بصورت پیامکی باهاش صحبت کن 

میدونم عزیزم شمام مسلما حرف نگفته زیاد داری،باهم درمیون بزارین تا بلاخره مشکل اصلی رو پیدا کنی

محبتت!!ازتظرخودش زیاد ولی بنظرمن اصلاشوخی اره

تو دلت نمیخواد شوخی کنی باهاش؟ قربون صدقه ش میری ؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را