2777
2789
عنوان

خراب کردن ایندمم فقط تو دوسال

429 بازدید | 60 پست

خبلی وقته درس نخوندم امسال کلا خیلی کم خوندم

دوست دارم دوباره بشینم بخونم حتی مدرسه هم نرفتم چون سه شنبه چهارشنبه ها نیم زنگ داریم کلا همش زنگ ازادن خودت درس میخونی یا فقط وقت میگذرونی

خلاصه نرفتم بشینم خونه درس بخونم شب به موقع میخوابم صبحم به موقع پا میشم اما نمیخونم

ااااااااااا من درس بخونم اینقدر حالم خوبه ولی نمیخونم مضطرب خسته و خیلیی ناراحتم 

اما نمیتونم شروع کنم  نمیدونم چیو بخونم امتحانارو بخونم تدریس شده و نخونده هارو بخونم نمیتونم از ساعت مطالعه پایین شروع کنم  حجم زیاده اینطور نیست بگم فقط ۵ ساعت بخونم کم کم بره بالا 

چیکار کنم؟ یکی بهم گفته بود همینجوری فقط بخون هرچقدر میتونی،اما کاملا خودمو باختم همش گریه میکنم کاملا با پارسال و چند سال قبلتر متفاوتم 

خیلی خرخون بودم از همون ابتدایی تا دهم امسال کلا تو یه فاز دیگه ام همش فیلم همش سریال

من تابستون اینستارو پاک کردم،اکانتمم تو سایتایه فیلمو سریال پاک کردم اولش خیلی موثر بود کلی وقت داشتم

ولی بعد دوباره رفتم تو فاز فیلمو سریالام.

الان دیگه نمیخوام دوباره هیچی ببینم ولی میترسم شروع کنم نمیدونم از چی،نیم ساعت میخونم بعدش پا میشم ۱.۳۰ رو کامل نمیشم اینطورم نیست نیم ساعت بخونم ۵ دقیقه استراحت / ۱۱ تجربی

میشه راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میای رقیب شیم با هم بخونیم منم یازدهم تجربیم

چه جاالبب

ولی من کلا خراب شدم باید تعمیر شم🗿

واسه رقابتی درس خوندن در حال حاضر اصلا مناسب نیستم،چون شل میگیرم اونوقت توعم تحریک نمیشی بیشتر بخونی 

ببین وقتی اینطوری شدی یعنی دیگه خودتم عاصی شدی در نتیجه فقط کافیه به خودت بگی من میتونم موبایلو از خودت دور کن و برنامه ریزی کن و سعی کن به کمیت اهمیت ندی و درسو بفهمی هرچه قدر زمان مطالعاتت بالا باشه یا پائین باشه مهم اینه که تو بحثو فهمیدی حالا چه با ۱ ساعت چه با ۱۰ ساعت البته برای تثبیت درس توی ذهنت چند تا سوال حل کنی بد نیست واینکه برا اینکه انگیزت بیشتر بشه هدفتو بزرگ رو ۱ کاغذ بنویس بزار جلو چشمت تا هی بهش فکر کنی و هرشب شکرگزاری کن و برنامه اتو قبل خواب تیک بزن

کاربری دست ۲ نفره

ببین وقتی اینطوری شدی یعنی دیگه خودتم عاصی شدی در نتیجه فقط کافیه به خودت بگی من میتونم موبایلو از خ ...

ممنون.

باشه اینکارو میکنم ولی،واقعا خیلی بی خس شدم نسبت به کتابام قبلا یه حسه وابستگی داشتم بهشون میخوندم بیشتر کنجکاو میشدم و دوست داشتم بیشتر  بخونم یه همچین چیزی.

اما الان اصلا اینطور نیست حوصلمم حتی سر میبره..واسه این مشکل راه حلی ندارییید؟ چون مشکل من برنامه ریزی نیست اجرای برنامه و تعهد بهش این مشکل  منه 

ممنون.باشه اینکارو میکنم ولی،واقعا خیلی بی خس شدم نسبت به کتابام قبلا یه حسه وابستگی داشتم بهشون میخ ...

میدونم چی میگی منم اینطوری شدم جدیدا پارسال اینطوری نبودم ولی وقتی به هدفم فکر میکنم وقتی راجع به هدفم کتاب میخونم مینویسم یا فیلم میبینم مشتاق تر میشم که زودتر به اون موفقیته برسم

کاربری دست ۲ نفره

میدونم چی میگی منم اینطوری شدم جدیدا پارسال اینطوری نبودم ولی وقتی به هدفم فکر میکنم وقتی راجع به هد ...

هیمق،من حتی در اینمورد سریال هم دیدممم بهه جاش نشستم اون سریالو تو یه روز تموم کردم هیچی نخوندم🗿😭

ولی میدونی از یه جایی به بعد گفتم اون که ازش بدم میاد تونست چرا من نتونم مگه من چیم از اون کمتره چرا نمرم باید کمتر از یه متقلب فریبکار باشه اونجا استارت کار من بود ولی خب هنوزم به عمله کامل و درست به برنامه ریزی نرسیدم 

کاربری دست ۲ نفره

چه قدر تو منی

میخوام برم تو کار تهدید خودم 

اول خودمو درمورد یه چیزی که واقعا روش حساسم تهدید میکنم 

بعدش شروع میکنم به خوندن،وقتی سروع کن به خوندن بعد دو سه روز میبینم چقدر مطلب خونده شده حسه وابستگیم به کتابامم برمیگرده این حسه مزخرف حوصله سر بره از بین میره

وای من چقدر گشادم همیشه ایده دارم ولی اجرا نه🤝