2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قدیمی باشه واقعا قطعا عتیقه شده

اینوولی من دوس دارم حتی اگه قدیمی باشه...بااینکه چیزای قدیمی خیلی کم دوس دارم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
اگه قدیمی باشه واقعا قطعا عتیقه شده اینوولی من دوس دارم حتی اگه قدیمی باشه...بااینکه چیزای قدیمی ...

راستش قراره از این مدل شکلات خوریشو ۶ تا پیاله پیش دستی و میوه خوری و شیرینی خوریشو شوهرم به عنوان کادو تولدم واسم بخره .... خیلی ازش خوشم میاد ولی میگم شاید قدیمی شده باشه

راستش قراره از این مدل شکلات خوریشو ۶ تا پیاله پیش دستی و میوه خوری و شیرینی خوریشو شوهرم به عنوان ک ...

خوشگلن....بنظرم بخرشون

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
راستش قراره از این مدل شکلات خوریشو ۶ تا پیاله پیش دستی و میوه خوری و شیرینی خوریشو شوهرم به عنوان ک ...

عزیزم کادو تولد بهتره شخصی باشه منم لوازم خونه دوست دارم که مربوط به خرید خونس 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه