2777
2789
کاش مردم اعتصاب میکردن نمیخریدن بلکه فرجی میشداخه طلااین قیمتی چ ارزشی داره

اصلا مگه میشه اینجور فضایی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه‌میشه فرقی نداشته باشه؟؟؟هر کالایی ک تقاضا براش زیاد باشه قیمتش صعودی میشه..

دقیقا

همونجوری ک تو مناسبتا و اعیاد ک مردم میخوان کادو ببرن همیشه افزایشی میشه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بله مگه سیب زمینی تقاضا برای بالا رفته بود که الان شده کیلویی شصت تومن

اصلا سیب زمینی قابل مقایسه با طلا نیست

طلا همه چیزو تحت الشعاع خودش قرار میده

سیب زمینی یه مدتی به هردلیلی کم میشه و قیمتش بالا میره

اصلا مقایسه درستی نیست

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اون مال قدیما بود، الان دیگه نه جمشید بسم الله جواب میده نه تقاضای مردم

قدیم چیه😐

ول کن بابا باشه تو درست میگی

دقیقاهمونجوری ک تو مناسبتا و اعیاد ک مردم میخوان کادو ببرن همیشه افزایشی میشه

طلا خام قیمتش با انس جهانی بالا و پایین میشه مردم ک همه طلا خام نمیخرن به این طلایی ک مردم الان دارن پول میدن اجرت و مالیات کارمزد اضافه کن ک روی قیمت تمام شده طلا تاثیر داره...

اصلا سیب زمینی قابل مقایسه با طلا نیستطلا همه چیزو تحت الشعاع خودش قرار میدهسیب زمینی یه مدتی به هرد ...

تقاضای مردم برای خرید طلا بخاطر حفظ ارزش پوله... حالا ارزش پول چرا کم شده...این که دیگه دست مردم نیست... 

امضا نمیکنم

خودت از مقایسه کردن خرید سیب زمینی با طلا خنده ات نمیگیره؟؟؟

سیب زمینی یه مثال بود...به کل بازار مواد غذایی، پوشاک و بقیه اجناس نگاه بندازی متوجه افزایش وحشتناک قیمت‌ها می‌شین...

امضا نمیکنم