سلام دوستان مشکل نازایی دارم تجربیات خانمای اصفهان رو لازم دارم ،کدوم دکتر زنان تو زمینه نازایی خوبه که البته نوبتاش هم گیر بیاد بعضیاشون اصلا نوبت دهی فعال ندارند.ی مدت کوتاه پیش سالمی رفتم یه دوره لتروزول داد بی اثر بود. مشکل تنبلی دارم.خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.خیلی برام مهم بود که بعد مدت ها بودن تو نی نی سایت تاپیک زدم. واقعا حال روحیم خوب نیست از نگاهها و حرفها💔حتی شوهرمم سرکوفتم زد!! اصلاح سبک هم بهم جواب نداده متاسفانه 😭
🙏🤲
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
دکتر ناصر خسروانی از مراکز ناباروری خیلی میفرستادن اونجا اهل ربع سکه و اینا هست ولی کارش عالیه یکی میگفت هر دکتری میرفتم باردار نمیشدم اینجا اومدم ۳ ماه بعد شدم پیرها پیر پذیرفته شده های قبل انقلاب ولی خفنن خفنن برو ی ویزیت شو ببین چطوریه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه کاربر گفت دکتر کلانتری اون خانم ما رو به دنیا اورد اونم کارش خوب ولی در مورد نازایی و اینا نشنیدم ازش ولی دکترخسروانی زیاد شنیدم کسایی که حامله نمیشن میرن پیشش
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
منم خودم میرفتم پیشش ی روز در میون کار میکننشمارشم:03136249770
عزیزم ممنونم
دکتر هتاو تهرانی و دکتر نقشینه رو خیلی تعریفشونو شنیدم و خودم تحت نظر دکتر تهرانی ام.الانم ده روز از ...
ان شاالله که تستت مثبت بشه.شما هم تنبلی داشتی؟
عزیزم کلانتر باید اول ماه نوبت بگیری ک یری اول خودشون ویزیت نمیکنن میفرستن پیش یه دکتر دیگه،دکتر هتاو تهرانی هم هست ک نوبت دهیش روزهای زوج روزانه در مطب هست ولی سرش خیلی شلوغه من ماه پیش ساعت پنج پذیرش شدم یک نیم شب رفتم پیش دکتر
من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍
من که قدم ۱۶۰ وزنم ۵۹هست. چربی اضافه دور شکمم خیلی زیاده پهلو هم دارم، یه دکتر بهم گفت باید تا ۵۲کیلو کم کنی.
نمیدونم کاهش وزن چقدر موثره ولی میدونم کار سختیه😐
عزیزم کلانتر باید اول ماه نوبت بگیری ک یری اول خودشون ویزیت نمیکنن میفرستن پیش یه دکتر دیگه،دکتر هتا ...
کارش خوب هست یا زود میفرسته واسه ivf?