2777
2789

سلام..همیشه عروسا میان میگن فامیل شوهر بده..دلم میخواد صادقانه هرکی فامیل شوهر خوبی نیس بیاد بگه..اونایی ک میگن برادرمون ی دونس زنش حق نداره ازمون جداش کنه..کسی ک مادرش مادرشوهر خوبی نیس...میشه صادقانه بگید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر هست واسه عروساش کلا دختر غریبه رو بیشتر دختر خودش دوست داره و مادرشوهرم برعکسه یه ادم حسوده نژادپرست که چشم نداره حتی یه تیکه طلا به عروسش ببینه و به پسراشم اینو یاد داده متاسفانه

من خودمم گاهی حوصلی عروسمونو ندارم..نه از سر حسادتی ک ب رابطشون کنم(اکثرنم داغونن)خودم زیاد اهل روابط زیاد نیستم..مادرمم هم خوبی میکنه(ک ب من نکرده) هم بدی میکنه..عروسمونم کم نمیاره البته!مثلا میاد خونه بابام..مامانم پا شد ی بار براش ی لیوان اب اورد.پرسید این چیه؟مامانم گف ابه..خندید گف نمیخوام:/ یا مامانم میگه خوشم از فلان اسم یچه میاد پوزخند میزنه میگه نمیدونم مردوم چطوری خوششون از این اسما میاد:/تو رومون:/ مامانمم گاهی تو کاراشون دخالت میکنه..بابامم خوشش از عروسمون نمیاد:/ ب داداش دومیم میگه تو دسگه ی زن خوشگل بگیر!البته حرفای بابام کمی در کارای داداشم ک سرمایه بابامو ب باد دادم تاثیر داره

مامانم که خیلی خوبه اینقدر مهربونه و احترام میزاره که من حرصم در میاد😐😐😐

همیشه هم به من سفارش میکنه با همه خوب باش برای رضای خدا 

اهل متلک و طعنه و کنایه نیستیم کلا 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

واالله ما عروسامون بسيار پررو هستن

اينجا مينويسن باهامون فلان كارو كردن اصلا باورم نميشه

خودمون هم به خانواده شوهرمون اجازه دخالت و بي احترامي نميديم البته

مثلا مينويسن مادرشوهرم همش مياد خونمون ما تو هفت سال ازدواج برادرم فقط سه بار عيد با دعوت رفتيم اونم گوشت چرخ كرده قلقلي دادن ما هم كلي تشكر كرديم اومديم😂😂😂

هنوز خواهرشوهر نشدم

مامانم خیلی با عروساشون خوبه و همشون مامانم رو دوست دارن. چون اصلا دخالت نمیکنه توی زندگیشون و همیشه هواشون رو داشته

ولی حس میکنم مادرشوهربازی دربیاری در آینده 😅

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

من به تازگی خواهرشوهرشدم..والا ی پاگشایی براش گرفتم که همه خاله هاش انگشت به دهن موندن..شام هم خونوادگی دعوتشون کردم بیرون..البته رفتن خارج..سالی یبار همین ببینیمشون..خیلی هم دوسش دارم..ما ترکیم عروسمون شمالیه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

در کل اگه هر دو طرف یکم بهم احترام بزارن و بزرگی و کوچیکی و رعایت کنن و یه چیزایی رو ببخشن همه چی خوب میشه .مطمینم الان مادر شوهر من منو مث دختراش دوس داره چون تا حالا پیش نیومده ناراحتش کنم و خودمو از زیر کار در کنم و همسرم همیشه میگه مادرم وقتی تو نیستی خیلی ازت تعریف میکنه پیش فامیلامون میگه مث دخترمه برام دلسوزه و واقعا هم هستم اما دوس داشتم عروسمون هم مث خودم برخورد کنه یکم هم کمتر راثی بودیم اما متاسفانه اصلا چیزی از احترام نمیدونه چون نمونه مادرشه مث سگ هار جواب آدمو میدن