2777
2789
عنوان

خیلی دلم واسه خواهرم میسوزه

244 بازدید | 3 پست

خواهرم ۸ سالشه خیلی خوشگل و تپل و مهربونه همیشه از خونه واسه هم کلاسی هاش هم خوراکی میبره همیشه حواسش هست دل کسی رو نشکنه تو خونه هم که هرچقدر دعواش کنی بازم میاد بوست میکنه میره اصلا اهل دعوا نیست دوست نداره کسی باهاش قهر باشه 

ولی هم کلاسی هاش خیلی اذیتش میکنن هنسون بازی میکنن اینو راه نمیدن یا سوالی ازشون میمرسه جواب نمیدن و تو ذوقش میزنن 

بارها به بچه ها و معلمش گفتم فایده نداشته 

هرچند معلمش هم دیوونس چند وقت پیش مشکل خونوادگی داشتن تو کلاس یهو گریه کرده هنه بجه ها بهش خندیدن خواهرم رفته نازش کردم بهش آب داده خواهرمو هول داده

کاربر قدیمی هستم💕
عزیزم خودت خواهرتو ببر پارک بیرون چه معلم بیشعوری

میبرم اما خب هر روز مدرسه میره نصف عمرش اونجاس و بچه هام اذیتش میکنن قبل اینکه بیاد داخل از تراس میبینم تو حیاط اشکاش رو پاک میکنه 

خواهرم روحیه شادی داره ولی این رفتار ها کم کم داره روش اثر میذاره

کاربر قدیمی هستم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.